Bill Gates ne vizitează


„Bill Gates va fi prezent în Bucureşti pentru a lua parte la evenimentele ce marchează cei zece ani de activitate de success în România şi contribuţia Microsoft în economia locală. Vizita va marca, în aceeaşi măsură, începutul unei noi decade de inovaţie şi modul în care România va contribui la aceasta. Bill va lua parte la două evenimente semnificative pentru industria IT din România: deschiderea oficială a Centrului Global de Suport Tehnic (GTSC) în Bucureşti şi anunţul disponibilităţii generale în România a Microsoft Windows Vista, Microsoft Office 2007 şi a Microsoft Exchange Server 2007.” Am citat ştirea de pe Microsoft.ro şi nu pot să nu remarc „familiaritatea”: „Bill va lua parte…”

Am semnalat această vizită (despre care probabil oricum ştiaţi din alte surse) în contextul agitaţiei tot mai mari provocate de lansarea sistemului de operare Windows Vista. El va fi disponibil în mai multe versiuni: Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate şi Enterprise. Iată câteva materiale utile, pe limba noastră românească, de pe situl Microsoft: Comparare ediţii, Prezentare Windows Vista, Descoperiţi caracteristicileSelectaţi o ediţie, Cumpărare sau actualizare. Dacă vă veţi instala Windows Vista probabil veţi avea unele nelămuriri: secţiunea română nu are încă materiale la rubrica „Ajutor şi articole introductive”, trimiţând însă la secţiunea engleză Windows Help and How-to. A, şi dacă vă tot întrebaţi ce înseamnă Windows Aero, o prezentare o găsiţi aici.

Să mai spunem că încep să apară calculatoarele cu Windows Vista preinstalat. Astăzi am primit un email promoţional în acest sens de la eMag.ro.

Este vorba mai exact de un Toshiba Satellite A100-599, Core2 Duo T7200(2.0GHz),1GB DDR2 (533MHz),160GB (5400rpm) SATA,15.4 Wide XGA CSV VA,DVD-Super-Multi (+-R DL),NV G73(256MB),Intel 11a/b/g (13ch),BT,Vista 32bit Home Premium,1 year. Preţul? 4.599 RON! Acesta este în promoţie, dar mai există câteva configuraţii tot cu Vista.

De exemplu: Toshiba Satellite A100-784, T2250(1.73GHz),512+512MB DDR2 (533MHz),100GB(5400rpm) SATA,15.4 Wide XGA CSV VA,DVD-Super-Multi (+-R DL),Intel 945GM,Intel 11a/b/g (13ch),BT,Vista 32bit Home Basic,1 year warranty. Preţul: 3.141,58 RON.

Nu uitaţi că puteţi participa la un concurs pentru o licenţă Windows Vista: la ora când am scris acest material erau deja peste 100 de concurenţi. Dar şanse tot aveţi, dacă participaţi până vineri cel târziu.

Şi cu aceasta punct pe ziua de astăzi cu Vista. Dar nu înainte de a vă oferi o trimitere spre un material lung dar foarte interesant, care prezintă informaţii despre instalare, look-ul, securitatea, aplicaţiile cu care vine, aplicaţiile care merg… cu Windows Vista. Îl găsiţi aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *