Vreţi gratuit două licenţe scumpe?


Pe vremea când mergeam în excursii, un prieten mai glumeţ întreba pe la sfârşit, când proviziile erau gata: cine vrea tort cu frişcă? Toţi strigam: „noi, noi…”, după care el ne răspundea: „şi eu”. Acum vă întreb: vreţi o licenţă de Windows Vista sau de Office 2007? Evident că şi eu vreau, dar din păcate CNet.ro nu are să vă ofere. Vă putem însă îndruma spre un concurs lansat de câteva minute pe un blog IT (pe care aş avea curajul să îl numesc prieten, dat fiind că de mai multe luni corespondez cu autorii lui şi ne anunţăm reciproc despre unele materiale): Cybernet.

Dacă mergeţi la această pagină veţi vedea că acolo Ashley anunţă că au două licenţe de oferit în mod gratuit: una de Office 2007 şi alta de Windows 2007. Concursul lor este global, ceea ce înseamnă că admit câştigători şi din alte ţări decât SUA. Tot ce trebuie să faceţi este să derulaţi la sfârşitul articolului şi să introduceţi un comentariu în care să puneţi un număr între 1 şi 5000. Cybernet are deja extras un număr, şi cei care se vor apropia cel mai mult de numărul câştigător (calculat după o formulă pe care o vom afla după concurs) vor putea să câştige una dintre cele două licenţe. Grăbiţi-vă! Când scriu eu acest material s-au înscris sub 20 de persoane, dar vor fi cu sutele. Concursul se încheie vineri, 2 februarie 2007, la ora 12:00pm Central Time. În comentariu (nu aici! ci pe Cybernet) puteţi pune ce nume doriţi Dvs (inclusiv pseudonim). Esenţial este însă să vă lăsaţi adresa de email. Aceasta nu va fi vizibilă pe sit, aşa că nu vă temeţi de spam. Şi nici nu va fi folosită în moduri nedorite: garantez eu pentru acest sit. (Atenţie: ca metodă antispam înainte de a apăsa butonul Submit trebuie să scrieţi într-o căsuţă rezultatul unei mici operaţii aritmetice. Nu ţine de concurs, dar dacă nu răspundeţi corect nu este admis comentariul. Repet, este o metodă antispam adoptată de ei.)

Ce mai aşteptaţi? Daţi click aici şi concuraţi. Durează un minut să participaţi.

PS: şi alte bloguri oferă licenţe Vista, precum DownloadSquad, dar cu restrângere la teritoriul SUA.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. Ovidiu Berende spune:

  eu pun 13 🙂

 2. radu.capan spune:

  Nu uita Ovidiu ca numarul trebuie pus pe situl CybernetNews si nu aici. Raimondo am vazut ca si-a pus acolo 1980. In curand concursul se incheie. Va fi vreun roman norocos?

 3. crunteanu marius adrian spune:

  Vreau sa-mi trimite-ti aceste 2 programe.

 4. radu.capan spune:

  Deduc ca nu ati citit materialul de mai sus. A fost un concurs timp de cateva zile, incheiat, organizat de un sit american, si ACOLO trebuia sa participati (eu doar am semnalat concursul), la momentul potrivit. Concursul s-a incheiat iar noi cu siguranta nu avem ce sa va trimitem.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *