Windows Vista în imagini


Vista este în prag de lansare, iar informaţii mai multe puteţi afla de pe www.windowsvista.com. Iată şi câteva pagini de o utilitate mai mare: Are you ready for Windows Vista?; Vista Demos; Learn about Vista Features. Cât de „Wow” va fi? Opiniile sunt împărţite, netul fiind plin de topuri cu „10 motive ca să treci la Vista”, dar şi de „10 motive ca să rămâi cu XP” sau „10 motive ca să treci (în sfârşit) pe Linux”. Cu siguranţă este un moment bun de reflecţie: distribuţiile Linux reprezintă o concurenţă tot mai serioasă, şi de regulă la zero lei şi zero bani, pentru Windows. (Personal nu mă văd renunţând la Windows încă mulţi, mulţi ani…)

Dacă vreţi să vă faceţi o idee cam cum va decurge procesul de instalare sau cam cum va arăta calculatorul Dvs după, vă poate ajuta galeria de capturi cu Vista pe care au publicat-o cei de la Engadget.com. Mai jos reproduc câteva imagini, dar micşorate. Urmând legătura anterioară veţi găsi câteva zeci, şi mult mai mari.

Veţi migra spre Vista? Sau aţi făcut-o deja? Daca da, cum e?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

7 comentarii

 1. Mihai spune:

  Nu am migrat si nici nu voi migra. De fapt vreau sa ma indepartez cat mai mult de produsele Microsoft. De cateva luni bune folosesc doar Ubuntu acasa si sunt foarte fericit ca nu mai am de-aface cu Windows-ul. Incerc sa ma tin cat mai departe de el. Cat despre efectele 3D pe care le aduce Vista, ma joc deja cu Beryl pe Ubuntu. Asa ca dau skip :).

 2. kosmin spune:

  VISTA rullzzz e cel mai bun Windows de la XP incoace… merge struna… si n-am nici o problema cu driverele… treceti pe vista fratilor… nu mai ascultati aberatiile unora habar n-au.

 3. -Hawkeye- spune:

  Vista e naspa! Am avut ocazia sa-l probez si eu vreo 3-4 luni la sora-mea si am ajuns la concluzia ca ii mai trebuie ceva vreme sa se ridice la nivelul lui XP

 4. hobincu florin spune:

  As vrea sa intreb de ce nu imi merge strong dc cu vista. Am facut tot ce treb. dar nu merge, imi deschide lista cu huburi dar nu ma colegeaza. Vreau sa precizez ca nu intru din tara ci din Italia, poate asta ar fi o prob. Inainte cu xp mergea f. bine dar acum nu vrea sa ma colegeze cu nici un hub. De ce? Va multumesc.

 5. georgian spune:

  Eu am avut Vista si nu mergea prea bine… De fapt el e bun, dar are nevoie de multe update-uri si programe. Eu am ales XP-ul; mi se pare mai flexibil.

 6. Gonta Vladislav spune:

  Hmmmm… Cum zic unii „la Vista mai este multa treaba de facut!!!!” si au drepate: Vista deocamdata se afla la un nivel mic din cauza sistemului de operare cu care ne combatem de fiecare data… programe compatibile… drivere… update… etc, care si pina acum mai dau in ERROR din cauza unor fisiere din sistem. Ce sa vorbim despre aspect… si efecte 3D… e destul de bun. Pentru cei care sunt pe Vista si vor sa ramna pe Vista!!!! Norocul nostru este putin spre bine cu Vista SP2.

 7. Gabi spune:

  Am avut Windows XP si am avut si Vista. XP este mult mai bun dupa parerea mea. Windows Vista este un Windous dintre cele mai slabe!!!!
  Da multe erori si e penal rau! Acum folosesc Windows 7 si sunt foarte multumit. Cred ca este cel mai bun de pana acum. Ascultati un om cu experienta si nu ascultati copiii aia care se cred buni in calculatoare. Revenind la ideee, Windows Vista e forte slab. Eu recomand Windows 7.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *