Doar azi gratuit: Aston şi AstroMenace


Astăzi GiveAwayOfTheDay.com oferă două produse ce par interesante, drept pentru care le semnalez. La capitolul programe ne este propus Aston, un program care schimbă aspectul Windows-ului. Dacă este să dăm crezare producătorilor, schimbările sunt aduse fără pierderi la capitolul viteză în Windows, mai mult, programul fiind funcţional nu doar pentru XP ci şi pentru versiuni mai vechi de Windows.

img4

Trebuie să recunosc că screenshot-urile (vedeţi cele două legături oferite anterior) arată bine, după cum cred că vă convinge şi imaginea de mai jos. Programul are sub 4MB şi în mod normal costă 30usd, dar astăzi este gratuit!

img5

Jocul oferit astăzi gratuit este AstroMenace, un shooter 3D cu acţiunea desfăşurându-se în spaţiul cosmic. Nu este genul meu dar, din nou, citind prezentarea, pare să fie un joc în care grafica 3D impresionează. Iată mai jos două capturi, precum şi un clip de pe YouTube cu jocul în acţiune (sper că în realitate situaţia este mai… luminată!).

img6 img8


Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. jürgen.toth spune:

  Iata ca din nou am cazut in plasa celor de la giveawayoftheday.com! Capturile despre Aston m-au fermecat si am instalat programul. Am fost dezamagit ca am avut la alegere doar patru teme (sau au fost chiar trei?) si acelea aratau pe desktop mai putin grozav ca in capturi. Astfel ca am dezinstalat programul. Necazul abia apoi a venit: Dupa restartarea calculatorului desktopul mi-a ramas albastru, fara meniu start, fara programa, fara aplicatii pe el, fara legaturi, fara nimic, … albastru Windows XP! Oare de ce?
  Mi-a luat o ora sa caut cu Task Manager legatura spre un Restore Point (iti multumesc Radu pentru articolul din zilele trecute!). Cu RP am reusit sa im recastig desktopul initial. Uff!
  Au mai incercat si altii Aston? Cum a mers?

 2. radu.capan spune:

  Cred ca „plasa celor de la giveawayoftheday.com” este putin cam dur spus. Ei doar ofera gratuit, in colaborare cu producatorii dispusi sa ia parte de ideea lor, niste softuri. Pe Download.com programul apare ca popular, cu peste o suta de mii de descarcari. E drept ca la comentarii nu exista decat unul singur, si acela negativ, dar daca la toti ar fi fost o experienta negativa nu cred ca din 139.646 de descarcari doar 1 comentariu negativ ar fi iesit. Eu cred deci ca Aston e bun, dar, asa e povestea cu Windowsul, nu toate merg peste tot si nici macar Bill Gates nu poate explica motivele :). Ma bucur insa ca a functionat recuperea cu RP! Raman pe mai departe un sustinator/fan/admirator al giveawayoftheday…

 3. jürgen.toth spune:

  Intr-adevar am fost poate cam dur, pentru ca totul s-a intamplat chiar ieri, insa voi mai vizita giveawayoftheday.com! Mai ales ca au varianta in limba germana, unde inteleg mai multe si mai bine (chiar daca exprimarile sunt cam stangace, asa ca la mine :)). Totusi as fi curios daca a mai descarcat cineva Aston si l-a testat?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *