Sparge gheaţa… iute!


Aţi mai văzut – sunt sigur – jocuri ce promovează diverse produse, jocuri nu întotdeauna reuşite. Iată astăzi două, ambele de la Pepsi Nex (probabil nu sunt la curent, dar nu am auzit de această "aromă", sau se distribuie doar asiaticilor). Pe situl japonez al Pepsi sunt două jocuri, NexGame şi NexGame2. Ambele presupun să spargeţi gheaţa, ceea ce probabil nu sună extraordinar, nici dificil… Şi totuşi e provocator.

img

În primul joc aveţi un personaj (real, filmat, nu generat pe computer) care aleargă şi din când în când are în faţă câte un bloc format din cuburi de gheaţă. Trebuie să daţi click pe suprafaţa jocului, oriunde, la momentul exact pentru a declanşa un pumn în zid: dacă aţi lovit prea rapid sau prea târziu, simpaticul domn în costum va da cu nasul de zid! Da, este un joc simplu de coordonare între ochi şi mână. Dar simpatic 🙂 – după mine cel puţin.

Al doilea joc are ce are tot cu cuburile de gheaţă, dar acum acestea vin în zbor, purtând litere. Trebuie să apăsaţi respectivele litere pentru a distruge blocurile de gheaţă… dacă nu, vă distrug ele pe Dvs (pardon, pe domnul la patru ace). Pare din nou simplu, dar vă va trebui ceva antrenament pentru a trece la nivelele următoare care, atenţie, vor purta pe un bloc de gheaţă mai multe litere! Eu mă laud că tastez repede şi fără să mă uit la tastatură, dar acest joc m-a pus în încurcătură…

img1

Distracţie plăcută! E vineri… sunt sigur că gândul vă stă deja la week-end.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *