Doar azi gratuit: ConceptDraw MINDMAP Personal şi Mad Magic


De regulă caut să anunţ ofertele mai atractive de la GiveAwayOfTheDay cât mai de dimineaţă pentru a exista peste 20 de ore la dispoziţie să aflaţi şi să descărcaţi. Acum vin foarte, foarte târziu, semnalându-vă cea mai scumpă ofertă – gratuită pentru încă doar câteva ore, până mâine dimineaţă – ConceptDraw MINDMAP Personal. Programul costă 119usd! O asemenea sumă nu a mai fost atinsă până acum. Să însemne că vor mai urma şi alte programe scumpe oferite gratuit? Ar fi excelent.

img11

Programul se adresează însă unui public mai restrâns, celor care de exemplu lucrează în echipă la proiecte, managerilor, directorilor de proiecte, dar la fel de util poate fi şi studenţilor, webmasterilor, ori chiar şi familiei care vrea să îşi planifice un week-end la munte. Da, ConceptDraw MINDMAP Personal este despre planificare, oferind instrumente grafice pentru a transfera ideile din minte pe "coli" virtuale. Vă recomand să vizitaţi situl aplicaţiei pentru a vă convinge dacă vă interesează sau nu. Cât despre jocul zilei, îi spune Mad Magic, îl puteţi descărca de aici, iar afla informaţii suplimentare de aici. Cum nu l-am instalat, tot ce pot să spun este că grafica pare a fi reuşită, cu o atmosferă incitantă.

img12

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *