Firefox: GMail Manager


Folosiţi mai multe conturi de GMail? Aţi dori să le puteţi avea sub ochi fără să trebuiască să vă identificaţi pe fiecare în parte? Vă ajută extensia GMail Manager pentru Firefox, pe care o puteţi instala de aici. Ea vă permite să adăugaţi oricâte conturi GMail, inclusiv conturi cu domeniile proprii pentru care emailul este oferit de Google Apps. Adăugarea unui cont este un proces absolut banal. Dacă doriţi ca anumite conturi să fie verificate întotdeauna, setaţi opţiunea a doua (Automatically login…).

img4

Următoarele taburi permit alte lucruri utile. De exemplu eu la Notifications mi-am pus sunete diferite în funcţie de cont: un sunet pentru contul meu, un alt pentru contul soţiei… astfel recunosc mai uşor care dintre noi a primit un email. Desigur, există şi o notificare vizuală, în colţul dreapta-jos a ecranului, în care se poate include şi primele rânduri din email. Partea bună este că nu trebuie să fiţi în Firefox pentru a vedea notificarea vizuală. Dând click dreapta pe spaţiul folosit de extensie în bara de jos a navigatorului veţi vedea diverse opţiuni, precum şi informaţii statistice despre toate conturile definite. Alte date statistice puteţi afla ţinând mouse-ul asupra ariei amintite din bara de stare. Iată acum notificarea vizuală.

img5

Dacă folosiţi mai multe conturi GMail, Dvs personal sau în familie, sunt sigur că veţi aprecia această extensie, care vă scuteşte timpul verificării manuale a fiecărui cont. Dacă nu vă place GTalk (sau doriţi să fiţi deconectat de la el şi totuşi să ştiţi când vă vin emailuri noi) atunci aveţi nevoie de GMail Manager.

PS: Dacă doriţi fişiere wav pentru notificare, vedeţi C:’Windows’Media.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *