Iarăşi azi gratuit: FlashSpring Pro


La 8 decembrie anunţam că GiveAwayOfTheDay.com oferă gratuit FlashSpring Pro. Poate aţi scăpat atunci ofera. Nici o problemă. Programul a ajuns de la 1.5 la 2.0 şi este oferit astăzi iarăşi gratuit. Şi între timp preţul produsului a crescut la 199usd!!! Iată că după programul de ieri de 119usd mai vine unul şi mai scump. În ritmul acesta în câteva zile pot ajunge la 400-500usd şi poate primim MS Office gratuit 😉 . Nu, aşa ceva nu se va întâmpla, dar nu se poate să nu ne bucurăm de această ascensiune a proiectului GiveAwayOfTheDay.

flashspring20.jpg

Mai jos aveţi un flash care vă explică facilităţile programului. Important este că în timp ce realizarea unui flash profesionist (gândiţi-vă de exemplu la tranziţii şi efecte, cei care creaţi flash-uri) cere şi cunoştinţe şi energie, adică timp, cu FlashSpring şi PowerPoint lucrurile devin mult mai simple. Puteţi exporta fişiere existente sau crea unele noi: un header pentru o pagină, o prezentare dinamică a unui program/proiect/temă şcolară. Nu rataţi oferta!

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *