WinCustomize: o nouă faţă


Am citit cu ceva vreme în urmă că WinCustomize.com îşi pregăteşte un nou look, iar ieri am primit un email care mă invita: Come see the new WinCustomize! M-am conformat invitaţiei.

img8

WinCustomize se prezintă ca fiind "your home for skins, wallpapers, themes, icons and everything you need to customize your pc". Nu pot să spun că am fost impresionat de noul design. Se aliniază tendinţelor (transparenţe, gradienţi…), fapt evident.

Personal nu folosesc WinCustomize pentru că multe dintre lucrurile care le oferă necesită programe comerciale (precum Windows Blinds) pentru a putea fi folosite. Există însă o secţiune de wallpapere, cu mii de imagini ce pot fi folosite oricând şi de oricine.

img9

Ca sit ce se bazează pe comunitate, WinCustomize permite înregistrarea, publicarea de materiale proprii, comentarea şi evaluarea materialelor altora. Dacă veţi încerca să descărcaţi ceva, veţi vedea că există o limită de 20MB după care nu mai sunteţi invitat ci presat să vă înscrieţi (dacă doriţi să mai puteţi face descărcări). Vreţi o soluţie ca să nu trebuiască să vă înregistraţi? Folosiţi un bookmarklet care şterge cookie-urile sitului activ la un moment dat. Presupunând că ştiţi folosi un bookmarklet, iată-l aici: ŞtergeCookies. După ce aţi atins limita de 20MB, fiind în pagina WinCustomize, apăsaţi bookmarklet-ul şi veţi putea să o luaţi din nou de la zero 😉 .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *