VeryFunnyAds.com


Am descoperit astăzi un nou sit: VeryFunnyAds.com, un fel de videotecă de reclame amuzante. Mare păcat că nu permite – ca YouTube, Google Video, SoapBox… – includerea filmuleţelor în pagini proprii. Pe de altă parte, partea cu "very funny" este desigur relativă, după gustul fiecăruia. După cum bine ştim, pardon, vedem, astăzi o reclamă amuzantă implică în 90% din cazuri ceva sexual sau vulgar. Deci cu siguranţă situl nu este pentru copii. Printre multele reclame veţi vedea şi unele care să vă facă să râdeţi cu lacrimi şi să fie şi "curate".

img4

Nu aveţi pagini de navigat în acest sit, totul desfăşurându-se în cadrul pe care îl vedeţi şi mai jos (de fapt toată pagina este un mare flash). Puteţi face căutări sau selecta reclamele după marcă ori ţară (România apare şi ea în listă cu o reclamă la Kreskova). Există apoi un meniu (de la featured până la all). La fiecare videoclip aveţi un buton email care vă permite să vă anunţaţi un prieten despre un material care v-a amuzat. Sau puteţi da click pe butonul link pentru a vă salva legătura spre respectiva reclamă. Următorul buton, după link, vă permite să urmăriţi videoclipul în fullscreen.

Puteţi urmări prin RSS când apar reclame noi. Dacă nu folosiţi RSS, puteţi apela la clasica metodă a abonării prin email. Personal nu voi apela nici la RSS, nici la email, dar voi mai reveni din când în când pe acest sit. Am râs bine la câteva reclame. Pentru a vă demonstra că sunt şi materiale nevulgare, iată câteva: primul, al doilea, al treilea, al patrulea, al cincelea.

img6

Vizionare plăcută!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *