Doar azi gratuit: Alcyone Backup şi Dragon


La GiveAwayOfTheDay, dacă scapi o ofertă într-o zi… e scăpată. Aproape. Există şi excepţii, precum FlashSpring care, vă amintiţi poate, a fost oferit de două ori, odată la versiunea 1.5, altădată la versiunea 2.0. La jocuri, dacă aţi scăpat unul, aproape sigur cândva va apare unul asemănător. De exemplu ButterFly Escape a fost oferit luna trecută: astăzi revine ideea cu o altă grafică şi sub alt nume : Dragon.

img15

Nu l-am instalat, dar din capturi am recunoscut ideea pe care am văzut-o prima oară la jocul Luxor. Un set de bile "curge" printr-un şanţ şi trebuie să îi opriţi avansarea aruncând cu alte bile cu care să formaţi o suită de minim trei bile de aceeaşi culoare. Sună uşor dar poate fi provocator. Grafica pare acceptabilă (nu chiar ca la jocul precedent, parcă). Sunt 88 de nivele, deci jocul vă poate ţine companie zile întregi.

img16 img17

img18 img19

Tot astăzi este oferit gratuit şi un program: Alcyone Backup. Nu mă dau în vânt după interfaţă, care mi se pare încărcată şi prea… fancy. În plus nu pare a avea nici facilităţi foarte avansate (în sensul că se pot găsi şi programe gratuite cu performanţe similare). Dar dacă sunteţi în căutare de programe pentru backup, nu vă costă nimic (astăzi) să îl încercaţi (şi) pe acesta. Situl producătorului nu oferă prea multe informaţii, din păcate.

img14

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *