Teme WP feminine


Zilele trecute mă uitam la lista abonaţilor care urmăresc CNet.ro prin email. Sunt peste o sută, iar între ultimele adrese de email majoritatea includeau un nume… feminin! Probabil că publicul la CNet.ro nu este 90% masculin cum înclin uneori să cred. Şi mă gândeam: ce materiale avem noi pentru sexul frumos? Dar uite că astăzi, căutând nişte teme pentru WordPress, am găsit situl unei doamne, asiatice după figură, ce include o colecţie de teme proprii extrem de… feminine!

img33

Deci, doamnelor, dacă doriţi să vă deschideţi un blog folosind WordPress, începeţi căutarea unei teme potrivite de la Beccary.com (oare cu ce nume îmi seamănă Beccary?). Nu sunt multe dar sunt frumoase. Două le-am capturat mai jos. Pentru a le folosi ajunge să descărcaţi arhivele ce conţin temele, să le descărcaţi undeva pe calculator şi să copiaţi directoarele cu fişierele în wp-content/themes după care să activaţi tema din partea de administrare a WordPress (Prezentate, Teme vizuale). Succes!

img34


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. jürgen.toth spune:

    Teme WP feminine, deci mai cu priza la doamne si domnisoare, pot fi gasite si la urmatoarea adresa web: http://scribblescratch.com/themes2/

  2. jürgen.toth spune:

    Şi un alt top 10 al unor teme „feminine” gasiti (click) aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *