Meez: creează-ţi un avatar 3D


Meez.com este o altă opţiune dacă doriţi să vă creaţi un avatar 3D, animat chiar. Pe plictisitul de mai jos, care nu mă reprezintă nici ca fizionomie, nici ca stil vestimentar (dar trebuia să demonstrez cumva ce se poate obţine cu Meez) l-am creat în câteva minute. La final puteţi să vă exportaţi avatarul ca gif animat mare (ca mai jos) sau mic, sau ca imagini statice cu corpul în întregime sau doar capul. Aceasta înseamnă că puteţi folosi uşor avatarul pentru diverse forumuri sau comunităţi unde vi se cere aşa ceva.

meezAnimatedBodyshot300x400

Procesul de construire a unui avatar este aşa cum v-aţi aştepta: alegeţi sexul şi apoi rând pe rând coafuri, fizionomii ale feţei, haine, pantaloni, încălţări, fundaluri şi accesorii. Surprinzătoare intrarea în detaliu (forma nasului, culoarea ochilor… puteţi să aveţi şi pistrui, cearcăne sau favoriţi roşcaţi). Totul se alege dând click cu mouse-ul. Există câte un +More info sub elemente de unde puteţi configura pe ici pe colo diverse detalii, precum culoarea.

img30

Nu toate lucrurile sunt gratuite: diverse (=puţine) accesorii costă, moneda pe Meez fiind "coinz"-ul 🙂 . Doar super-pasionaţii de avataruri investesc probabil în aşa ceva. Pentru a folosi Meez trebuie ca navigatorul să aibă suport Java. Nu uitaţi să vă salvaţi avatarul şi la final să îl exportaţi: din pagina de export puteţi alege dimensiunea, în funcţie de locul unde doriţi să folosiţi imaginea. Ultima oară când mi-am configurat avatarul la Yahoo! nu erau atâtea opţiuni ca acum la Meez. Dacă situaţia s-a schimbat între timp, nu ştiu. Important este că aveţi o alternativă: Meez.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (8 evaluări, media: 4,63 din 5)
Se încarcă...

10 comentarii

 1. deni spune:

  Super tare. :))

 2. andre spune:

  Da… interesant, ai dreptate in tot ce spui. 😛 😉

 3. scoby doo spune:

  Imi place. E ffffffff fain site-ul.

 4. oana spune:

  Tot nu inteleg cum sa imi fac avatarul 3D.

 5. Akon spune:

  E super ffffffffffffain.

 6. x-lostsoul-x spune:

  E Ok…

 7. sweet_angel_martha spune:

  Nu imi place de voi. Punct. Sunteti prea misto…

 8. ionut spune:

  Super tare frate!

 9. silvia spune:

  Este super tare!!!

 10. Bogdan spune:

  Super tare frate!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *