Doar azi gratuit: Feed Editor şi Tropical Puzzle


Dacă nu folosiţi un CMS pentru situl Dvs, atunci pentru a avea feed-uri RSS trebuie să le generaţi manual (sau prin programare, ceea ce nu este la îndemâna multora). Astăzi GiveAwayOfTheDay.com ne oferă Feed Editor, un binecunoscut editor pentru fluxuri RSS, a cărui folosire nu solicită cunoştinţe avansate iar rezultatele se obţin rapid (evident, nu aşa rapid ca în cazul generării automate). Practic cu Feed Editor puteţi crea un flux de noutăţi de pe situl Dvs: daţi un titlu, primele rânduri din materialul de pe sit şi legătura spre respectivul material. Mai puneţi şi o dată şi gata. Astfel oamenii vor putea să rămână în contact cu situl Dvs prin RSS. Revizitarea pentru a afla dacă a apărut ceva nou devine ceva demodat, aşa că nu vă bazaţi pe aceasta: RSS-ul tinde să devină obligatoriu pentru orice sit (care se mai actualizează, măcar din când în când).

img35

Există şi alte "scriitoare" de feed-uri, gratuite, aşa că dacă vă veţi obişnui prea mult cu acest program şi va veni şi ziua reinstalării sistemului de operare nu disperaţi: veţi avea alternative.

La secţiunea joc astăzi este oferit gratuit Tropical Puzzle. Dacă doriţi să vedeţi capturi mai multe şi mai mari din joc mergeţi pe pagina producătorului. Îmi aminteşte de Lines prin faptul că trebuie să faci formaţii (în linie) de minim trei bile. Dar şi de Kahuna Reef, prin faptul că tablele sunt neregulate şi liniile pe care le faci eliberează pătratele de fundal. După cum vedeţi şi din capturile de mai jos, fundalul este de regulă verde: există şi pătrate albastre ce trebuie "înverzite" prin formarea de linii. Pentru a forma o linie trebuie să mutaţi piesele (indicând locul iniţial şi locul final) dar pentru aceasta bila trebuie să aibă calea liberă. Cu cât avansaţi apar provocări noi, ce fac jocul mai dificil, dar şi piese speciale cu diverse efecte. Jocul are aproape 14MB.

img37 img36

img38 img39

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *