Protolize: un alt director pentru webmasteri


Protolize.org se prezintă cu subtitlul "Instrumente web esenţiale într-un singur loc". "Acesta este un loc unde webdesignerii şi webdeveloperii colaborează pentru a crea cea mai bună colecţie de instrumente web. Doar cele mai utile şi mai actuale instrumente vor fi luate în considerare pentru a apare în director." Reclamă sau adevăr? Mă feresc să mă pronunţ: impresia mea este că Protolize.org este într-adevăr un director bun, select, dar nu pot pune mâna în foc că este într-adevăr cel mai bun. Desigur, căutarea calităţii şi nu a cantităţii ne bucură.

img

Legăturile pe care le-am verificat au fost toate funcţionale. Unele spre programe pentru Mac şi comerciale pe deasupra, dar majoritatea sunt webaplicaţii, tutoriale, scripturi, ori situri pe diverse profile. Unele dintre intrările din director sunt comentate, ceea ce vă poate să aflaţi opiniile altora despre respectiva legătură. Iată în continuare categoriile cu legăturile aferente şi numărul de intrări în momentul scrierii acestui text.

Eu am găsit câteva situri interesante pornind de la Protolize, pe care urmează să le studiez. Sper să vă fie şi Dvs de folos.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *