Distrează-te cu ToonDoo!


Conform blogului TechCrunch, astăzi s-a lansat la "apă" un nou sit: ToonDoo.com, din familie cu mai vechile Comeeko şi Stripgenerator, adică tot generatoare de… desene ne-animate? Nu îmi vine pentru moment un termen mai bun în minte.

img2

Situl vă permite să vă distraţi "pictând" diverse scene pentru care vă oferă ingredientele: personaje umane (femei, bărbaţi, copii), un urs în diverse ipostaze, caricaturi ale unor personalităţi, dar şi elemente pentru cadru: fundaluri, obiecte… Cu bulele de dialog puteţi da o oarecare viaţă acestor imagini statice. După cum probabil intuiţi, trebuie să vă înscrieţi pentru a folosi serviciile acestui sit: în cazul meu nu a cerut însă validarea emailului, deci probabil se poate şi cu o adresă inexistentă (dacă nu doriţi să vă lăsaţi emailul pe cine ştie unde). Crearea unui desen se face printr-o aplicaţie 100% flash care vă permite inclusiv includerea – prin upload – de imagini proprii. Biblioteca de elemente grafice disponibile pentru moment se va îmbunătăţi cu siguranţă în timp. Mie îmi pare rău că nu au pus încă poliţişti: câte s-ar putea face atunic! 😉

img1

Rezultatul final la ceea ce am făcut eu mai sus poate fi văzut online aici. Veţi vedea acolo disponibile diverse instrumente (pentru submitere pe Digg.com sau salvare la del.icio.us, trimiterea prin email sau inserarea desenului într-o pagină web – ca flash sau html, inclusiv pentru forumuri). "Operele" pot fi comentate şi cu siguranţă ToonDoo vrea să îşi construiască o comunitate în jurul lui. Rămâne să vedem ce succes va avea.

Situl e cald: vizitaţi-l!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. RottenKid spune:

  ufffa , iar mi-ai dat jucarie noua 🙂

 2. jürgen.toth spune:

  Un site care permite crearea de caractere si situatii comice este si http://toonlet.com/
  Atentie: necesita inregistrare!

 3. n0rul3s spune:

  Eu am deja cont pe toondoo. Il folosesc deseori, dar un singur lucru nu imi convine: ca nu exista si unul de romani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *