Webmessenger de la Yahoo


Microsoft are web messenger-ul lui la webmessenger.msn.com. Iată că mai nou şi Yahoo! la webmessenger.yahoo.com. Şi Google Talk permite comunicarea fără programul aferent ci din pagina web: vedeţi la www.google.com/talk/. Dar să ne întoarcem la noutatea de la Yahoo!

img186

Încărcaţi pagina şi veţi vedea o aplicaţie Flash ca mai jos. Permite să comunicaţi nu doar cu prietenii care au ID-uri Yahoo! ci şi cu cei ce au ID-uri MSN. Pentru moment nu permite prea multe decât chiar comunicarea, tip text (împărţită pe taburi dacă comunicaţi cu mai multe persoane deodată), dar în viitor se va putea comunica şi prin viu grai (prin tehnologia VOIP). Dacă sunteţi la un calculator unde nu este instalat programul Yahoo! Messenger aveţi acum această soluţie oferită chiar de Yahoo! Personal, rămân pe mai departe fan Meebo, unde am reunite conturile Yahoo! / GTalk / MSN.

Succes noii aplicaţii Yahoo! şi să vedem cum va evolua în timp.

img185


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. -Hawkeye- spune:

  Era si timpul ! 😀

 2. -Hawkeye- spune:

  Am tot vrut sa intreb, cu ce program pui in ceata anumite zone dintr-o poza ?

 3. radu.capan spune:

  Eu folosesc ca editor grafic principal Paint Shop Pro XI (prefer sa dau 100usd pe el, decat de n ori mai mult pe Adobe Photoshop). Sunt sigur ca si Paint DOT Net sau Gimp au functia Blur. Selectez o zona si Adjust, Blur, Blur.

 4. -Hawkeye- spune:

  Am reusit cu Irfanview 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *