The Breakdown


The Breakdown este o aventură de tipul point’n click. Aduce aminte de jocurile de la Lucas Arts (but not as cool, spune autorul cu modestie). Din generic veţi afla că personajul cu zbanghia freză blondă a câştigat un premiu pe care trebuie să îl revendice într-un anumit timp. Doar că, luând-o spre casă pentru a-şi revendica premiul, maşina i se strică undeva în deşert. Şi de aici începe aventura!

img198

Ca în orice joc de acest gen, ceea ce trebuie să faceţi este să exploraţi cât mai mult şi să căutaţi soluţii la diversele probleme ce apar în cale. De exemplu la începutul jocului ajungeţi la o benzinărie. Doriţi să fiţi tractat, dar cum să îl sunaţi pe tipul ce face aceasta? Vedeţi ce obiecte deţineţi deja. Apoi vorbiţi cu el, dar el refuză să facă treaba neplătită… doar dacă nu îi îmbunaţi prietena. Cum o puteţi îmbuna? Şi tot aşa, din puzzle în puzzle spre victoria finală! Conduceţi personajul cu mouse-ul (şi cu click). Puteţi privi (ochiul), vorbi (gura) sau manipula (mâna), existând şi scurtături din taste pentru operativitate.

Grafica nu este extraordinară, dar categoric decentă, iar mie chiar mi-a amintit de jocurile de la Lucas Arts. Dacă vă blocaţi, există pe situl producătorului un tutorial care să vă scoată din impasuri. Jocul a fost realizat cu AGAST (Adventure Game Authoring System). Succes!

img199 img200


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *