WPDesigner.com


WPDesigner.com este un sit valoros deşi uneori tânărul lui autor pare puţin luat de val şi poate prea… grande (poate e un risc inerent celor ce conduc bloguri?). Destinatarii lui sunt, după cum spune numele sitului, cei care folosesc WordPress şi sunt în căutare de teme noi. Dar nu numai. Însă temele ar fi punctul forte al sitului, chiar dacă nu sunt mii ca pe sursa "oficială" de teme, fiind însă alese cu atenţie.

img164

Dacă ne uităm la arhive, vedem că Small Potato a prins avânt în 2007 şi să sperăm că îl va ţine. După două critici aspre la adresa comunităţii dedicată temelor WP, situl a devenit mai cunoscut (de fapt atunci i-am vizitat şi eu situl pentru prima oară). Marele dezavantaj în cazul proiectului său este că temele, în afara unei capturi mici, nu pot fi previzualizate, doar descărcate. După cum veţi vedea pe sit, fiecare temă este însoţită de o evaluare, cu un ton cam de sus dar în majoritatea cazurilor eu unul nu pot decât să îi dau dreptate. Partea bună la aceste comentarii este că indică din start punctele slabe ale temei, dând idei şi de corectură. Vizitând situl autorului respectivei teme puteţi spera că a ţinut cont de criticile lui Small Potato şi a scos între timp o versiune mai bună. Visul ar fi ca acest sit să nu ofere doar teme ci şi ajutor în utilizarea lor: pentru aceasta există un forum care pare destul de activ, dar nu atât de activ încât să vă faceţi vise prea mari.

În fine, după cum spuneam mai sus, WPDesigner.com nu conţine doar teme ci şi diverse articole (vedeţi categoriile). Una dintre recentele adăugări este o rubrică de Review. Când scriu eu acest material Small Potato a analizat un singur sit… dar l-a tocat bine. Mă rog, constructiv ca idee. Recomand WPDesigner ca o resursă pretenţioasă (să sperăm că în timp şi pretenţioasă). Iar la final pun o întrebare: ce ţine individul în gură? O fi un cartof mic?

img165


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *