Firefox: Snap Links


Încă o extensie pentru leneşi (ca mine… ca şi Dvs?): Snap Links. Principala funcţiune a acestei extensii pentru Firefox este deschiderea deodată a mai multor link-uri. Când aţi putea avea nevoie de aşa ceva? De exemplu aţi efectuat o căutare cu Google: marcaţi cu mouse-ul un dreptunghi şi automat toate legăturile se vor deschide în taburi noi, în "spate", astfel că tabul curent rămâne cel vizibil.

img207

Iată mai jos două exemplificări, cu o căutare Google, respectiv cu sumarul sitului nostru. Dând click dreapta veţi putea marca un dreptunghi verde. Când ridicaţi degetul de pe mouse, legăturile marcate cu ramă roşie vor fi deschise automat. În timp, Snap Links poate salva minute bune poate chiar într-o singură zi (depinde cât de "înrăit" navigator sunteţi). După cum vedeţi din imaginea de mai jos, extensia are şi o oarecare inteligenţă! Vedeţi că în căutarea Google nu a marcat şi legăturile mai "mici" (adică În Cache, Pagini similare, Filter). Extensia emite presupuneri asupra legăturilor relevante: dacă Dvs doriţi să fie deschise toate legăturile din dreptunghiul marcat ajunge să ţineţi apăsat pe Shift. Dacă ţineţi apăsat pe Alt puteţi deplasa dreptunghiul marcat. Apăsaţi pe Esc şi scăpaţi de marcaj.

img208 img209

O extensie inteligentă, simplu de folosit, ce poate economisi timp la navigare. Din păcate eu o voi dezactiva imediat, deoarece nu merge în paralel cu All-in-One Gesture cu care sunt foarte obişnuit. Via Cybernet.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *