De relaxare: feriţi-vă de… mandarine!


Astăzi este sâmbătă, zi în care, în mod tradiţional, nu se scrie despre jocuri pe Cnet.ro. Însă (şi probabil că aici copiii unora dintre dumneavoastră mă vor aproba) orice timp este potrivit pentru joc. Aşa că, fără alte adăugiri, „driblez” uzanţa şi vi-l prezint pe Tangerine Panic.

Povestea ce ni se propune e simplă, chiar puţin absurdă. Un omuleţ este asaltat, de undeva de sus, cu mandarine, şi face tot posibilul să le evite pentru a-şi salva pielea – pe care, între noi fie spus, nu o are 😀 el fiind un omuleţ din beţe. Aşa că personajul nostru aleargă înnebunit din stânga în dreapta (cu ajutorul mouse-ului), iar din când în când mai scapă câte o ocară la adresa mandarinelor (una este – regretabil – „colorată”, dar din iniţiale, aşa că mulţi nu o vor recunoaşte). La un moment dat, invariabil, va / veţi fi copleşit de fructe. Totul e să rezistaţi cât mai mult!

gflsh-tang.jpg

Să adaug că porniţi cu 5 vieţi… şi că citricele, iniţial puţine la număr, se înmulţesc progresiv. Grea misiune să le fentezi, mai ales că se comportă ca mingiile!

Un joc fără îndoială simplist, dar care ne va descreţi probabil fruntea într-o după-amiază ploioasă..şi nu numai. Puteţi încerca Tangerine Panic mai jos. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. vlac spune:

    un joc interesant… m-am acrit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *