Doar azi gratuit: Smart To-Do


Vremea agendelor tipărite apune tot mai mult, nu neapărat datorită programelor de PC, cât agendelor electronice mici, moderne. Iată că astăzi GiveAwayOfTheDay ne oferă gratuit programul Smart To-Do. Acesta permite utilizatorilor să îşi organizeze sarcinile şi să ceară să fie notificaţi din timp asupra lor. Cel mai recomandabil este să urmăriţi prezentarea animată oferită pe situl producătorului pentru a înţelege cum se foloseşte acest program şi ce facilităţi are.

img217

Sarcinile pot fi organizate pe taburi. Există o serie predefinită de tipuri de sarcini. Puteţi adăuga cu butonul cu plus roşu o sarcină nouă, fixa importanţa ei şi data limită. Din tabul Reminder puteţi face ca programul să vă notifice vizual când se apropie respectivul termen limită. Dacă este vorba de o masă în oraş cu prietena/soţia desigur nu veţi pune să vă anunţe cu cinci minute înainte 😉 . Interesant, programul poate fi folosit şi pentru amplasarea de "bileţele" – virtuale desigur – pe desktop, în locul post-it-urilor galbene ce stau probabil pe laterala monitorului Dvs. Per ansamblu un program bun, simplu de folosit. Nu cred că aş da vreodată 20usd pe el, dar astăzi este gratuit. Dacă vă interesează, profitaţi de ofertă.

img218

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:
– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *