Bejeweled Deluxe gratuit pentru mame


Şi cine zice că nu sunt şi eu şi Dvs mame, metaforic cumva? PopCap Games – firmă pe care aproape sigur o cunoaşteţi prin unele jocuri – oferă gratuit mamelor Bejeweled Deluxe. Printr-o extensie – de păr 🙂 – poate profita oricine de ofertă. De fapt oferta durează de ceva zile şi va expira la 23 mai. Cum în primele zile situl a fost cu probleme tehnice datorită valului de doritori (credeam că doar românii sar pe gratuităţi… dar se pare că e un fenomen general), e numai bine că aflăm mai târziu. Eu am parcurs procesul şi am reuşit să obţin jocul gratuit în două minute, fără nici o problemă, semn că serverul nu mai este acum atât de solicitat. Mergeţi deci la această adresă şi daţi click pe butonul pe care scrie Buy Now. Nu vă speriaţi, nu cheltuiţi nici un cent!

img228

Veţi avea un formular unde… atenţie… puteţi scrie absolut ce doriţi Dvs (nu există nici o verificare, nici măcar a emailului… aşa că puteţi spune că vă cheamă 11111 şi că emailul Dvs este abcd@bcda.com). Apăsaţi pe Click here pentru a folosi un cod special. La Coupon code scrieţi FREE4MOMS (ei, acum aţi înţeles – este un cupon gratuit pentru Ziua Mamei, care la noi a trecut de mult, dar ce importanţă are). Surpriză… preţul va fi 0!

img229

Veţi avea un link pentru descărcarea programului iar după instalare, la lansare, va trebui să folosiţi codul ce începe cu POP… (este înscris în dreptul la Your Ortder Number). Dacă cumva firewall-ul Dvs blochează accesul programului la internet permiteţi-i căci se va valida contactând situl. După ce a reuşit programul este înregistrat (perfect legal!!!) şi mai primiţi ceva serial number (pentru reinstalări ulterioare? nu am înţeles exact). Dacă vreţi să testaţi jocul înainte de a parcurge paşii, există o versiune online evident incomparabilă cu versiunea full, aici.

img230

Atenţie! Nu este o ofertă GiveAwayOfTheDay! Aceasta înseamnă că puteţi să obţineţi o cheie valabilă oricând până la 23 mai 2007, nu doar în ziua apariţiei acestui material.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Diana spune:

    Oh, ce veste buna!
    Imi plac foarte mult genul asta de jocuri, „usurele”, si Bejeweled e printre preferatele mele. Sunt perfecte dupa o zi de munca stresanta. Abia astept sa ajung acasa sa-l instalez.
    Multumesc mult!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *