Doar azi gratuit: WireKeys şi Balloon Park


Astăzi GAOTD oferă gratuit programul WireKeys şi jocul Baloon Park. O prezentare mai detaliată a programului găsiţi pe situl producătorului, inclusiv capturi. În principal este vorba de un program de optimizare a activităţii. Puteţi defini combinaţii de taste pentru tot felul de acţiuni; operaţiile repetitive pot fi de asemenea automatizate cu acest program; există un limbaj de programare propriu, a la JavaScript, pentru codificarea operaţiilor; facilităţi suplimentare: mai multe desktopuri, ’Boss key’ pentru ascunderea unor aplicaţii, clipboard extins, şi altele. Arhitectura ce permite pluginuri face ca WireKeys să acopere o paletă largă de acţiuni, scrise şi de alţii (adică nu de firma producătoare). Pentru utilizatorii profesionişti poate fi un instrument valoros.

img255

Jocul oferit astăzi aminteşte de mai bătrânul şi celebrul Pipes. Baloon Park este nu atât simplu cât simplist, de la grafică la ideea jocului. Ar fi fost de preferat nişte nivele care să progreseze ca greutate, ceva noutăţi de-a lungul jocului. Altfel este o implementare nouă dar tot bătrână pentru o idee clasică. Diferenţa este că acum în loc de apă, tuburile transportă oxigen pentru baloanele copiilor. Trebuie să învârtiţi bucăţile de tuburi de pe ecran pentru a stabili un circuit de la rezervorul roşu la balonul verde al unuia dintre copii. Când reuşiţi, copilul îşi ia zborul, în locul lui vine altul, iar piesele folosite sunt regenerate aleator. Totul contra cronometru, ceea ce nu îl face atrăgător nici măcar pentru copiii mici. Pentru vârste ceva mai mari, sau pentru nostalgicii Pipe, jocul poate însă prezenta un interes.

img261 img259

img260 img256

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *