Doar azi gratuit: Folder Marker şi ArchMage


GAOTD ne oferă astăzi gratuit programul Folder Marker pe care, în versiunea lui gratuită, l-am folosit într-o vreme. Versiunea gratuită mai există, deci dacă nu aţi citit articolul acesta în timp util sau în urma reinstalării aţi pierdut versiunea GAOTD şi mai doriţi să folosiţi programul, puteţi apela la ea. Desigur, versiunea comercială are facilităţi suplimentare, prezentate în tabelul de aici.

img271

Pe scurt ce face programul: vă permite să marcaţi, să evidenţiaţi anumite foldere. La ce bun? Pentru o identificare mai uşoară. Puteţi atribui simboluri sau culori pentru folderele cu proiecte urgente sau proiecte ce mai pot aştepta; să marcaţi cu roşu folderele care nu trebuie sub nici o formă şterse; cu albastru folderele în care copiii au voie să intre; ş.a.m.d. Ar fi excelent ca Windows să ofere nativ aşa ceva.

La capitolul joc, astăzi GAOTD oferă ArchMage (vedeţi situl producătorului), un joc ce implementează o idee clasică. Atât că acum în loc de avion, tanc sau mai ştiu eu ce aveţi un erou călare pe un dragon sau pe un unicorn, şi trăgând în continuu în diverşi moştri ce ameninţă un tărâm imaginar. Sunt 35 de nivele, 20 de tipuri de monştri şi tot felul de vrăji de folosit. Dacă vă pasionează genul atunci grăbiţi-vă să îl descărcaţi: e vorba de 15MB!

img273 img272

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. -Hawkeye- spune:

  Pt. iconuri la fisiere sau foldere folosesc IconPackager. E un program comercial, dar nu e neaparat sa fie asa :-” Sau poate considerati ca merita 15$ 😕 (versiunea 3.0 e mai buna decat 3.1)
  Sunt sute de skinuri pt. iconuri si poti schimba manual fiecare fisier sau folder in parte.
  Pot sa spun sincer ca sunt dependent de programul respectiv de vreun an incoace; iconurile standard din XP sunt exagerat de urate si de obositoare…
  Eu de ex. folosesc stilul asta de iconuri: http://skins7.wincustomize.com/MadBwana/ip/1274.jpg
  Pai poti sa le compari pe astea cu cele din XP? Nici macar cele din vista nu-s atat de faine 😛

 2. Raimi spune:

  Pacat ca doar azi e gratuit. Sunt plecat din localitate 🙁 .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *