Avery DesignPro Limited


SnapFiles şi-a adăugat recent în directorul de programe unul pe numele lui Avery DesignPro Limited. Programul permite realizarea pentru tipar de etichete – pentru dischete, dacă mai are cineva 😉 sau CD-uri -, cărţi de vizită şi altele în familie, oferind o serie de template-uri şi de imagini. De fapt programul – complet funcţional – este limited în sensul că există o versiune comercială, unlimited, pe CD, cu mult mai multe template-uri şi imagini la dispoziţie.

img295

Programul, mai puţin după ecranul de lansare, îmi pare cam vechi după interfaţă. Şi personal aş folosi Publisher din MS Office pentru astfel de acţiuni, dar cum în politica noastră intră descurajarea piratării prin oferirea de alternative gratuite, iată o soluţie pentru cei care nu au MS Office. Am apreciat varietatea de template-uri (programul are la urma urmelor 52MB!) dar mai important mi s-a părut că permite preluarea de informaţii din baze de date, ceea ce înseamnă că o firmă ar putea să creeze cu viteză cărţi de vizită pentru angajaţi.

img296

Captura de mai jos arată programul în acţiune. Puteţi porni de la un template, de la zero (foaia albă), sau cu vrăjitorul să parcurgeţi pas cu pas procesul. Desigur puteţi edita textele, adăuga propriile grafice, ceea ce practic deschide multe posibilităţi. În timp ce Dvs aranjaţi mai jos o carte de vizită, programul se va ocupa ca la tipar să aşeze maximul de cărţi de vizită pe o coală. Probabil acum 3-4 ani programul acesta făcea bani mulţi. Acum e oferit gratuit: dacă vă poate fi de folos descărcaţi-l şi instalaţi-l.

img297


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 3,75 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *