Doar azi gratuit: Aimersoft DVD Ripper şi 7 Lands


Astăzi pare a fi o zi bună cu GAOTD! Oferă gratuit un program de 35usd: Aimersoft DVD Ripper. Conform paginii producătorului, acest program vă permite să convertiţi DVD-uri în formatele următoare: MP4, AVI, WMV, MOV, RM, RMVB, MPG, MPEG, 3GP, 3GPP, MPG, ASF, FLV, VOB, WMA, M4A, MP3, AC3, WAV, şi altele, la o calitate "minunată". Reclamă sau adevăr? Rămâne să verifice cei interesaţi (şi cred că sunt mulţi, dat fiind că formatul DVD este atât de răspândit – iar o copie de siguranţă nu strică niciodată).

img306

A doua ofertă gratuită a zilei este 7Lands, un joc de sub 10MB dar care ocupă pe harddisk peste 130MB! Merită? Eu spun că da. Probabil ştiţi mai celebrul Charm Tale: 7Lands merge pe exact aceeaşi idee, menţinând atmosfera fermecată. Chiar şi dacă nu aţi mai jucat vreodată acest gen puteţi păşi cu încredere în cele şapte ţinuturi. La fiecare pas (la început doar, desigur) există indicaţii ce şi cum să faceţi. Regulile sunt aparent complicate: important este ca cu piesele ce vă vin pe bandă rulantă să acoperiţi o formă compusă din hexagoane (seamănă cu Tetris dar totuşi foarte diferit). Sunt tot felul de piese speciale (de exemplu un ciocan pentru a scăpa de hexagoanele incomode) şi de bijuterii de cules (doar e un tărâm de basm, plin de comori). Acest joc intră cu brio în categoria celor care prind bine într-o pauză de relaxare. Cer şi ceva creier pentru a dispune piesele, există şi o oarecare presiune (contra timp), dar rămâne un joc relaxant. Iar acţiunea se desfăşoară de-a lungul unui itinerar imaginar, deci veţi avea motive să reveniţi, pentru a parcurge tot drumul. Eu unul recomand jocul cu căldură.

img310 img307

img308 img309

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *