InterfaceLift.com: bogăţie vizuală


InterfaceLift.com se numără printre siturile mele (foarte) favorite. Am fost tentat să menţionez situl săptămâna trecută, când am scris despre o resursă de iconiţe gratuite, dar m-am abţinut pentru că acest sit merită evidenţiat separat. Situl reuneşte mai multe lucruri, aparent disparate, unite doar de faptul că ţin de… interfaţă. Astfel, pe lângă secţiunea de ştiri, există trei secţiuni majore: Wallpaper, Icons şi Themes. Acestea includ după cum cu siguranţă intuiţi: wallpapere, icoane şi teme pentru Windows, adică visual styles.

img50

La capitolul wallpapere, InterfaceLift se evidenţiază prin faptul că oferă imagini adeseori la rezoluţii uriaşe, precum 2560×1600, 1920×1200, 1680×1050… Veţi vedea şi unele dimensiuni foarte mici, acestea fiind destinate pentru Sony PSP şi iPod-uri. Aproape în fiecare zi este publicat câte un wallpaper nou. Am selectat câteva mai recente mai jos, în speranţa că vă vor convinge de calitatea acestei resurse. Partea de sus a paginii cu wallpapere vă permite să selectaţi cu uşurinţă cele de o anumită dimensiune, sau să le sortaţi după diverse criterii (cele mai descărcate, cele mai comentate…)

img51

Iconiţele sunt pentru moment doar pentru Windows şi Mac dar există intenţia adăugării Linuxului. Ritmul de actualizare la iconiţele Mac este mai bun decât al celor pentru Windows. Oricum, se găsesc multe iconiţe. Este drept, de multe ori sunt seturi cu doar câteva iconiţe (de regulă tematice), dar se găsesc şi seturi mai complexe precum cel ilustrat mai jos.

img52

Sau încă unul.

img53

În fine, după cum spuneam se găsesc şi stiluri vizuale pentru Windows (de fapt şi pentru Mac, iar în curând şi pentru Linux). Secţiunea Themes a apărut în ianuarie acest an şi este încă "subţirică", dar rămâne să vedem cum va evolua în timp. Un exemplu de temă şi am încheiat.

img54


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 4,67 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *