Puţin sentimentalism: 500.000


Zilele acestea am trecut de 500.000 de lecturi la articolele publicate pe CNet.ro. Nu este vorba de 500.000 de pagini de pe CNet.ro încărcate în navigator: acelea sunt mult mai multe, fiind şi prima pagină a sitului, paginile de arhivă ş.a. Este vorba de 500.000 de vizualizări exclusiv ale articolelor, după cum ne indică pluginul WordPress pe care îl folosim (contorizare începută vara trecută). În câteva săptămâni vom mai atinge un prag important: 1.000 de articole (acum sunt 945)!

Cu aceste cifre mi-am ridicat singur mingea la fileu pentru un nou apel: dacă apreciaţi acest sit, vă rugăm să îl faceţi cunoscut prietenilor. Aveţi un blog? Scrieţi despre CNet.ro. Găsiţi un articol interesant aici? Semnalaţi-l cu un link.

img70

Graficul de la Sitemeter ne arată o oarecare stabilitate la numărul de vizitatori 🙁 şi o scădere a numărului de pagini văzute 🙁 . Se poate să fie şi o "penalizare" pentru scăderea numărului de articole, dar poate este vorba şi de o scădere a calităţii lor… Dacă Dvs totuşi vă place CNet.ro atunci poate sunteţi dispus să ne daţi o mână de ajutor pentru a-l face mai cunoscut. Oricum, faţă de mai 2006 graficul arată o creştere importantă, care ne bucură.

Recent am constatat cu surprindere că situl "tată" al CNet.ro, Catholica.ro (doar de la el vine CNet=CatholicaNETwork) a ajuns cu PageRank-ul de la 4 la 5! Aşa indică multe situri inclusiv CheckPageRank.com, un sit cu un design minimalist, fără reclame, care se rezumă la esenţial: afişarea PR-ului dat de Google (vedeţi articolele Cum apreciază Google situl tău? şi Ce PR are situl tău?). Am găsit că există şi un sit românesc de evaluare a PR-ului: GooglePR.ro (şi acesta, ca majoritatea siturilor ce verifică PR-ul, oferă posibilitatea de a introduce în propriul sit un indicator al parametrului de la Google).

img71

Dacă este să ne luăm după PageRankPrediction.com, la următoarea reevaluare a PR-ului de către Google, CNet.ro va avea 5. Dar să nu fim prea optimişti 🙂 . Dacă scrieţi despre noi pe blogurile voastre atunci cresc şansele de-un 5. Gândiţi-vă la această invitaţie a noastră. Şi nu o acceptaţi decât dacă vă place ceea ce facem.

PS: sunt şi alte modalităţi de susţinere – de exemplu abonarea la fluxul nostru RSS sau colaborarea prin scrierea de comentarii, ori chiar articole… dar şi alte metode…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *