Microsoft ne invită la masă


Vreţi să fiţi uimiţi? Vizitaţi www.microsoft.com/surface/. Veţi vedea ce aplicaţii teribile poate avea o masă precum cea de mai jos. Priviţi-o ca pe un monitor răsturnat şi gândiţi-vă că în câţiva ani această tehnologie va ajunge ca monitoarele plate. Adică ceea ce astăzi arată ca o masă, mâine va fi ca o tăblie ce o pui după dulap când nu îţi trebuie. Când să nu îţi trebuiască? Cu miile de utilizări va fi probabil zilnic pe masă… pe masa copiilor noştri… a celor bogaţi (pentru o vreme cel puţin).

img77

Dar să lăsăm deoparte gândul că nu vom avea prea rapid aşa ceva acasă şi să vedem ce face produsul Microsoft Surface? De exemplu manipulează fotografiile. Tragi cu degetul fotografiile pentru a le reordona. Cu două degete măreşti sau micşorezi o fotografie. Cum ajung "în" masă? Pui aparatul foto digital şi acesta comunică "fără fir" cu Surface descărcând fotografiile. Şi filmele deopotrivă. Într-una dintre demonstraţiile video de pe situl MS Surface vedem chiar cum o fetiţă foloseşte masa pentru a picta (evident fără acuarele, totul virtual).

img81

Restaurantele unde mănâncă vedetele vor avea în curând mese MS Surface. Te uiţi la masă şi vezi oferta. Tragi cu degetul prăjitura sau băutura pe care o doreşti peste cercul din mijloc unde scrie Order, iar comanda va fi primită imediat de cei care trebuie să o pregătească.

img78

Gata cu Pagini Aurii şi cu hărţile de acolo. Cu noul produs MS găseşti rapid o adresă, chiar şi un drum, ba poţi chiar să îţi rezervi loc la un restaurant sau bilete la un cinematograf.

img79

Muzica se alege şi ea cu degetul. Tragi albumele dorite. Mai mult, poţi pune iPod-ul pe masă şi trage înspre el muzica dorită: ea va fi încărcată automat pe iPod.

img80

Şi magazinele vor avea astfel de mese. Într-un magazin de telefoane mobile vei pune două mobile pe MS Surface şi vei afla imediat caracteristicile pentru a şti pe care să îl alegi.

img83

Intraţi acum pe www.microsoft.com/surface/ pentru a vedea viitorul în acţiune… De fapt pentru unii prezentul. 🙂


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *