Bryce 5.5 – gratuit!


Nu, nu am intrat în buclă. Cam acum un an am avut articolul Bryce 5.0 – gratuit! Atunci DAZ anunţa că, având lansată versiunea 5.5 pune la dispoziţie gratuit versiunea 5. Dacă atunci oferta era anunţată ca durând câteva luni, acum nu pare să mai existe limită de timp. Dacă mergeţi pe Download.com veţi vedea că la 8 iunie a.c. au fost adăugate acestui director de programe versiunile de PC şi Mac ale versiunii 5.5… gratuit! Aceasta pentru că între timp programul a ajuns la versiunea 6.

img52

Este o practică frumoasă aceasta a punerii la dispoziţie în mod gratuit a versiunilor "vechi". Iar DAZ pare a-şi fi făcut un obicei, ceea ce înseamnă că probabil peste un an vom avea gratuită versiunea 6, până atunci apărând versiunea 6.5. Pentru a vă bucura acum de versiunea 5.5 trebuie să descărcaţi programul (nu e mic, 122MB, dar are deja peste 23.000 de descărcări) şi la instalare să obţineţi cheia gratuită de pe situl producătorului. Cei care nu au mai auzit de Bryce până acum este foarte probabil că nu vor avea nevoie nici pe mai departe. Este un program cu care se pot crea peisaje, chiar şi animaţii 3D. De la novici la profesionalişti, acest program se adresează tuturor. Închei cu câteva mostre din galeriile Bryce pe iunie 2007 (urmărind acest link puteţi vedea cele mai bune lucrări selectate de DAZ şi în alte luni, anterioare).

img53 img54

img55 img56

Oare când va oferi Microsoft gratuit Office 2003, dacă tot există Office 2007? Sau Windows XP dacă tot există Windows Vista? 😉


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. gabriel spune:

  Raspuns: la pastele cailor!!!
  Sfatul meu… treceti mai repede pe Linux… e o mare diferenta de gindire!!!

 2. clayd spune:

  „Oare când va oferi Microsoft gratuit Office 2003, dacă tot există Office 2007? Sau Windows XP dacă tot există Windows Vista? „..
  Mi-a placut ultima dvs remarcă… ar fi o chestie să poţi obliga toate firmele de soft, ca atunci când au scos o versiune nouă de program cele precedente să fie free. 🙂

 3. -Hawkeye- spune:

  Asa ar folosi toata lumea XP si Office 2003 si MS ar da faliment :))
  N-o sa vedeti vreodata o astfel de mutare din partea firmelor mari 😛

 4. Sorin Agrigoroaei spune:

  Pai va si si XP gratuit! Pe bune!! Dar atunci Windows va fi deja pe nucleu Linux!!! Pasul facut de Apple cu OS X fiind unul cit se poate de logic. Si benefic 😀 .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *