EBookShop: Magazin virtual de cărţi în limbi străine


Ebookshop.ro este un sit de pe care puteţi cumpăra în România cărţi străine. Astăzi piaţa de carte în limba română este destul de variată, dar poate mai există încă titluri, de exemplu din medicină, informatică sau sociologie, pe care nu le găsiţi la noi. Sau poate doriţi să le oferiţi copiilor Dvs. cărţi în limbi străine, pentru a-şi perfecţiona cunoştinţele privind acea limbă. Şi cum pentru noi românii a comanda cărţi din străinătate nu e încă foarte uşor, iată că acest sit de uşurează procurarea unor lucrări în limbi străine.

img87

Majoritatea titlurilor din paginile pe care le-am "răsfoit" eu sunt în limba engleză, dar sunt de exemplu şi titluri în franceză – la categoria Religion/Theology am văzut că se găseşte "Compendium de la Doctrine sociale de l’Eglise", care îl puteţi găsi ce e drept şi în limba română (în două volume, la Editura Universităţii din Bucureşti). La categoria Children’s books (vârsta 1-7 ani), prima pagină este plină, din cât mi-am dat eu seama, căci nu cunosc limba, de o serie de enciclopedii în limba germană pe teme de la piramide la dinozauri şi la planeta Marte.

Căutarea o puteţi face după o cuprinzătoare listă laterală de categorii, dintre care unele au şi subcategorii, nu toate însă conţinând vreo carte. Există şi un motor de căutare avansată, după cuvinte cheie în titlu, autor, descriere… Categoriile cărţilor sunt în limba engleză, iar descrierile lor pe scurt sau mai largi în limba în care este cartea; în rest motorul de căutare, chestiunile legate de crearea unui cont şi de autentificare, de coşul de cumpărături, formularul de contact etc. sunt implementate în limba română. O carte o puteţi adăuga în coşul de cumpărături, sau dacă aveţi un cont şi sunteţi autentificat, o puteţi adăuga la Wish List, listă la care puteţi reveni ulterior pentru a şi comanda din ea.

img89

Din păcate (un mare minus), situl nu oferă detalii despre expediţie şi despre modalitatea de plată – poate doar atunci când faceţi o comandă fermă. Căutând pe web dacă nu se găsesc totuşi pe undeva ceva informaţii despre sit, am mai aflat că cuprinde peste 2.300 de titluri, şi că este magazinul virtual de carte străină – cel mai mare din România – oferit de către cel mai mare importator român, Prior Books SRL, cu o experienţă de peste 15 ani şi o colaborare cu peste 500 de edituri din întreaga lume. Poate aceste recomandări vă vor convinge şi atunci vă veţi număra cred printre primii – căci situl e lansat recent – care comandă cărţi străine de aici. Succes în a găsi ceea ce vă interesează!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *