WPThemesFree: încă o resursă de teme


Situl "tradiţional" dedicat temelor pentru WordPress continuă să aibă, încetul cu încetul, concurenţi. WPThemesFree este un astfel de concurent. Celor care se grăbesc şi nu vor să parcurgă articolul până la capăt le spun direct concluzia 🙂 . Situl "tradiţional" de teme îşi păstrează poziţia de lider, noul director având un singur avantaj considerabil: categorisirea temelor WP după… tema sitului unde ar urma să fie folosită. Va fi un sit despre calculatoare? despre cărţi? despre flori, media, legislaţie, sport…? Autorii acestui director distribuie temele direct pe categorii de teme.

img134

Punctul tare nu este la urma urmelor atât de tare. Faptul că o temă are în partea de sus o imagine cu nişte boxe nu înseamnă că nu îl poţi folosi pentru cărţi (schimbi graficul respectiv cu ceva cu cărţi). Oricum, e o oarecare ordine făcută între teme, după criteriul temei sitului. Ca la Themes.WordPress.net se găsesc şi alte criterii de alegere a temei, precum numărul de coloane, lăţimea fixă sau nu a temei, culoarea predominantă… Aceste criterii sunt mai utile, după mine.

Din pagina de statistici putem vedea că cele mai multe teme pe WPThemesFree sunt cu două coloane, respectiv cu alb ca şi culoare predominantă. Iată elementele oferite despre o temă oarecare. Dacă urmăm linkul View vom vedea captura ceva mai mare dar cam aceleaşi elemente, plus nişte statistici. De aceea mai util este un click pe linkul Test, care, după cum ne-am aştepta, ne arată tema în acţiune (exemplu aici). Cam atât… dacă doreaţi o alternativă, o aveţi.

img135


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *