Căutaţi un film? Yahoo vs Google


Doriţi să căutaţi informaţii despre filme? Normal! Ca fan Google, nu pot decât să vă îndemn să faceţi căutarea… cu Yahoo! Dacă veţi căuta numele unui film cu Google veţi obţine ceva ca mai jos. Scurt şi la subiect: link spre situl oficial al filmului şi link spre detaliile de pe IMDB.com despre respectivul film – acestea sunt informaţiile clasice. Şi desigur este un start bun. IMDB este primul loc unde merg când vreau să aflu despre un film ceva informaţii (distribuţie, durată, imagini din film).

img43

Yahoo! este ceva mai inteligent orientat, primul rezultat oferind mai multe informaţii dintr-o privire. Dacă am fi în SUA am putea afla şi rapid dacă rulează în oraşul nostru. Aşa ne putem mulţumi cu afişul filmului, ratinguri, două rânduri despre film… dar cu link spre informaţii mai complexe de pe Movies.Yahoo.com. Desigur accentul care pe afiş şi pe linkul către trailere. La filmul de mai jos găsiţi inclusiv o secvenţă de… 8 minute din film! Asta da pregustare.

img44

Dacă tot vorbim de filme, abia aştept să văd Ratatouille. Movies.Yahoo.com oferă… 10 minute de preview din film. Oho! Cu siguranţă de acum voi vizita mai des sectorul filme de la Yahoo! dacă au atât de multe trailere şi atât de lungi. Dacă e vorba însă de calitate, se poate şi mai bine. Mai jos vedeţi cam acelaşi moment surprins în pagina de la Yahoo! (în stânga), respectiv pe situl oficial al filmului (în dreapta). Uh, şobolanul acesta m-a fascinat. Abia aştept să îi văd aventurile, împreună cu copiii. Conforim Cinemagia, la noi va rula oficial din septembrie. Evident, neoficial probabil circulă deja pe torrente 😉 .

img45


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *