Smashing Magazine: WP & designs


Ce mai face Smashing Magazine? Loveşte bine. Săptămâna trecută a "izbit" un articol pe care fanii WP îl vor îndrăgi imediat: WordPress Plugins & Tutorials: Your Pick. Ce veţi găsi dacă urmaţi linkul tocmai dat? Zeci de pluginuri WP împărţite în două categorii: care sporesc funcţionalitatea (ex: plugin ce permite celor care au comentat un articol să îşi poată modifica comentariul pentru o perioadă de timp; pluginuri anti-spam…) şi respectiv care îmbunătăţesc modul de afişare a informaţiilor. Urmează linkuri spre tutoriale, precum şi o colecţie de resurse desigur tot pe tema WordPress. Dar de data aceasta Smashing Magazine a cerut şi contribuţia userilor aşa că, dacă mergeţi să citiţi articolul, vedeţi şi comentariile – sunt pline de linkuri spre alte bunătăţi extraordinare.

img76

În fine, astăzi Smahing Magazine a venit cu un alt articol util: Inspiration Package: 60+ Usable & Elegant Designs. După cum ne spune şi titlul, articolul include peste 60 de situri (cu captură la fiecare) ale căror design a fost considerat de autori ca demn de selectat ca sursă de inspiraţie. Nu este prima oară când Smashing Magazine face astfel de "cataloage" (a se vedea semnalarea din decembrie trecut). Dacă veţi urmări însă comentariile de la articolul de astăzi veţi vedea multe negative. Inspiră aceste designuri sau nu? Este desigur o chestiune de gust. Multe dintre cele 60 mi s-au părut a fi destul de simple, dar pe de altă parte eu sunt adeptul designurilor simple. Dar măcar să aibă nişte scheme de culoare plăcute, atractive. Iată mai jos unul dintre cele 60+ designuri pe care nu îl consider ca inspirând nimic, decât indiferenţă.

img77

O concluzie răsfoind lista lungă de designuri: albastrul rămâne încă "la modă". Cine vrea să iasă serios în evidenţă, foloseşte nuanţe de verde sau portocaliu. Răsfoire cu folos şi iată alte articole similare din aceeaşi sursă:

 • 60 Elegant and Visually Appealing Designs
 • Keep It Simple, Stupid!
 • 45 Fresh, Clean and Impressive Designs
 • 30 Beautiful Dark Designs
 • 50 Beautiful CSS-Based Designs in 2006

 • Apreciază articolul:

  1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
  Se încarcă...

  0 comentarii


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *