Cine îl găzduieşte?


Prietenul Dvs tocmai şi-a deschis un sit şi nu vrea să vă spună unde? Muriţi de curiozitate şi aţi da orice să aflaţi cine i-l găzduieşte? E o treabă de câteva secunde cu WhoIsHostingThis.com. Chiar şi numele sitului este astfel gândit ca să nu aveţi probleme cu memorarea lui. Şi nu face nimic altceva decât aceasta: să vă spună care este firma ce găzduieşte situl pe care îl indicaţi Dvs în unicul câmp text din pagină. Cu acest instrument puteţi să aflaţi şi unde îşi ţine concurenţa siturile de merg atât de bine 😉 .

img113

Acum să fim realişti: indicaţiile nu sunt întotdeauna exacte, dar cel mai adesea merge bine. Rezultatul este întotdeauna un link pe care îl puteţi urma pentru a afla mai multe detalii despre respectiva firmă. Dacă doriţi să vă alegeţi un serviciu de hosting, acest instrument vă ajută: căutaţi informaţii despre un sit care vă place cum merge, ca viteză, şi… poate tocmai aţi dat peste viitorul Dvs serviciu de hosting!

Dacă vă întrebaţi cine găzduieşte CNet.ro, vă dăm noi rapid răspunsul WebFactor.ro. Recomandăm cu căldură această firmă pentru calitatea serviciilor ei.

Iată la final câteva exemple de rezultate:

img118

img116

img117


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *