FFiles: fişiere flash pentru noi


Cine "noi"? Noi cei care nu stăpânim flashul la nivel de artă. FFiles.com este un alt depozit online de fişiere flash. Partea bună: sunt gratuite şi sunt în forma fla, deci editabile. Partea rea: trebuie să vă înregistraţi pe sit (ia 1-2 minute). Materialele sunt evident catalogate, există şi un motor de căutare, deci puteţi să găsiţi relativ rapid ceea ce doriţi: un meniu, un buton, o mică aplicaţie..

img365

De exemplu dacă doriţi să puneţi un ceas flash într-o pagină a sitului Dvs nu mai trebuie să apelaţi la soluţiile "gratuite" de pe web, la care când treci cu mouse-ul peste ceas apare o reclamă sau link back. Găsiţi aici un ceas, disponibil şi ca fişier fla, ceea ce înseamnă că cu Macromedia Flash puteţi să îl editaţi: să îi modificaţi culorile, să adăugaţi un text pe el… ce doriţi! Iată aici un meniu, iarăşi gata să fie folosit! Mi-a plăcut şi acest formular pentru contact, care vine şi cu pagina php aferentă. Dacă frunzăriţi situl veţi găsi multe, multe alte fişiere flash frumoase, utile, uşor de adaptat propriilor nevoi.

Demonstrativ am descărcat această animaţie pentru pagini în construcţie. Am modificat fundalul şi textul afişat pe pancartă.

img366

Rezultatul îl vedeţi mai jos: flashul original şi flashul modificat.

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *