Sumotori Dreams: straaaniu


Iată astăzi unul dintre cele mai stranii jocuri pe care le-am găsit şi jucat vreodată: Sumotori Dreams. Nu ştiu cât vă sugerează capturile de mai jos dar este un joc de sumo.

img437

Concurenţii sunt formaţi din cuburi, dar merg aşa cum aş umbla eu pe tocuri, după mai multe beri! E amuzant… şi frustrant. Puteţi juca împotriva calculatorului sau împărţind tastatura cu un prieten. Nu aveţi multe taste de memorat: săgeată în joc pentru a începe jocul; săgeată în sus pentru deplasare înainte; enter şi backspace pentru lovire. Scopul: fie dărâmaţi oponentul, fie îl scoateţi în afara cercului – primul care învinge de cinci ori câştigă meciul. Dar după fiecare victorie/înfrângere cei doi rămân pe ecran până apăsaţi pe spaţiu: prilej pentru alte… întâlniri? Cam greu! Scorul este ţinut de piesele aflate pe colţul careului de luptă. Când la finalul unui joc apare brusc un cub nu este capul nimănui 🙂 – este cubul de scor.

Partea cea mai uimitoare a acestui joc este dimensiunea: sub 200KB. După lansare (nu există instalare) îşi pune pe disc nişte fişiere decomprimate pentru a merge mai rapid, dar oricum este uimitor un joc în sub 200KB! Felicitări programatorului (maghiar cred). Prima fereastră după lansare este cea de configurare: după puterea plăcii Dvs video alegeţi numărul de surse de lumină şi rezoluţia. Dacă jocul face probleme, încercaţi fără sonor.

Atenţie! În joc mai există ascuns încă un joc! Dacă aruncaţi undeva anume la început puteţi să vă răzbunaţi pe adversar într-un joc gen bulgărit, doar că este mai „dureros”, cu cuburi. Vedeţi în acest clip (neinclus aici datorită limbajului).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *