Doar azi gratuit: Elite Anti Keylogger şi Futoshiki


Luna august începe destul de bine la GAOTD. Mai întâi să amintim: GiveAwayOfTheDay.com oferă zilnic, gratuit, câte un program şi un joc comercial! Nu sunt programe sau jocuri teribil de mari, scumpe, complexe, dar de multe ori prind bine. Vă puteţi abona pe GAOTD la fluxul RSS sau prin email pentru a şti ce apare nou (zilnic, la ora 10AM). Revenind deci: astăzi ni se oferă un program de 70 de dolari (de regulă sunt programe de 10-20usd): Elite Anti Keylogger.

img445

Desigur, cele mai multe informaţii despre program le găsim pe situl producătorului (unde, apropo, preţul este trecut ca fiind 40usd – GAOTD umflă preţurile pentru a atrage? şi un alt element "simpatic": aceeaşi firmă Elite oferă şi programul Keylogger şi programul Anti-Keylogger 😉 , ceva de genul: ia şi boala, ia şi medicamentul). Fără să mai traduc în română redau auto-reclama produsului: detect and remove spy applications; remove even most advanced keyloggers; use heuristic approach for threats detection; benefit from professional spyware definitions database organized manually by us; put your system into the highest security shield; protect against screenshots taking and clipboard monitoring; set custom rules to allow/prohibit certain activity; detect and remove keyloggers in real-time; much more! Dacă vă interesează…. astăzi este gratuit!

La capitolul jocuri, după ce câteva zile GAOTD a fost orientat pe jocuri sportive, acum "fixul" este jocuri de logică din diverse naţii. Au fost jocuri de pe nu ştiu ce insule indoneziene şi din alte zone. Inclusiv clasicul Sudoku. Astăzi ne este oferit gratuit Futoshiki. Seamănă cu Sudoku… punctul de pornire este un careu care trebuie umplut cu cifrele de la 1 la 5 fără să existe repetiţii pe linie şi pe coloană. Mai există constrângeri marcate prin săgeţile ce se văd şi mai jos, săgeţi ce indică faptul că într-o celulă trebuie să fie un număr mai mare decât într-o altă celulă. Nu este genul de joc pe care aş da banii, dar astăzi este gratuit! Cred că pentru copiii mei ar constitui o provocare matematică… de vacanţă. Aşa că îl voi instala.

img446 img447

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *