Wallpapere abstracte


Iubitorii de wallpapere abstracte au o interesantă resursă la DesktopImage.com. Se găsesc aici zeci, poate sute de wallpapere ale unor "artişti" din lumea întreagă. Există un index alfabetic al lor şi am descoperit şi români printre ei. Doritorii se pot înscrie la acest proiect cu propriile lucrări de profil.

img466

Situl este realizat în flash, dar cumva totuşi într-un stil retro, ciudat dacă nu enervant de la un moment dat (eu cel puţin a trebuit să închid sonorul ca să mai pot vizita situl). Pe lângă navigarea după autori, alfabetică, este posibilă şi o navigare după paralelipipedele ce compun în spate, pe trei rânduri, DESK-TOPI-MAGE. Oricum aţi naviga, la un moment dat ajungeţi la lucrările unui membru al sitului. Mutând mouse-ul peste imaginea mică veţi vedea una ceva, doar ceva mai mare, iar deasupra informaţii inclusiv despre rezoluţie (majoritatea sunt pentru 1024×768, uneori găsind şi pentru 1600×1200). Cu un click pe imagine ea se va deschide la rezoluţia maximă într-un nou tab sau o nouă fereastră (depinde cu ce navigaţi).

Îmi plac wallpaperele abstracte, dar cele de pe DesktopImage sunt prea… abstracte pentru gustul meu. Multe prea aiuriste, unele prea morbide. Dar e o chestiune de gusturi: dacă vă plac, vă aşteaptă să le descărcaţi şi folosiţi!

img461 img463

img464 img465


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *