Doar azi gratuit: ConceptDraw WebWave


GAOTD îşi continuă pe jumătate activitate: oferta de jocuri a fost suspendată, probabil pe luna august, în timp ce oferta de programe continuă. Astăzi este oferit gratuit un program de… 299usd. De fapt de-a lungul ultimului an au mai fost oferite şi alte produse ConceptDraw, la fel de scumpe. Oferta zilei este ConceptDraw WebWave, dedicat celor care concep situri, dar nu la un nivel amatoricesc. Cei mai interesaţi vor fi cei care dezvoltă situri complexe… şi aici apare ironia, ca în cazul multor oferte GAOTD: sunt utile mediului comercial, căruia îi este însă interzis să profite de aceste oferte.

img468

Să presupunem că nu violaţi termenii şi sunteţi un webmaster profesionist casnic, care vreţi să faceţi lucrurile ca la carte. ConceptDraw WebWave oferă o serie de instrumente pentru proiectarea sitului. Eu mă folosesc de regulă de o hârtie şi un creion, dar uite că se poate folosi şi un program, care are desigur o tonă de facilităţi. O prezentare mai detaliată a programului o găsiţi aici.

img469

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:
– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. conectare net spune:

    Am oprit postarea de jocuri, doar temporar, deoarece, mai avem nevoie si de vacante, nu?
    Vom relua postarea de jocuri in toamna.
    De asemenea suntem in tratative, pentru localizarea si pentru Romania.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *