Jocuri de vacanţă: Secretele artei


Jocul Secrets of Great Art, de genul "caută şi găseşte", ne introduce în lumea artei, plimbându-ne printr-o galerie virtuală de tablouri clasice. Povestea în care este îmbrăcat jocul îl are în centru pe Alex Johnson, care suferă de amnezie şi încearcă să îşi redobândească memoria. Îl puteţi însoţi şi ajuta în această căutare, rezolvând cele 60 de nivele în care trebuie să găsiţi obiectele în plus din tablouri, care nu fac parte din pictura originară, sau diferenţele dintre două tablouri, unul originar şi celălalt uşor modificat. Pas cu pas, nivel după nivel, el îşi aminteşte câte ceva din trecutul său.

img530

Găsirea obiectelor în plus se face într-un timp limitat, în conformitate cu o listă care se derulează în stânga ecranului. După ce aţi eliminat un obiect, numele lui dispare din listă. Din păcate nu puteţi elimina decât obiectele care apar la un moment dat pe listă – încap cinci obiecte o dată -, nu puteţi derula singuri lista şi nici nu puteţi elimina obiecte care evident nu aparţin tabloului, dar care nu au fost afişate încă. Orice click care nu elimină un obiect este contabilizat la click-uri greşite. Beneficiaţi şi de trei hint-uri, dacă nu mai reuşiţi să găsiţi nici un obiect, unele dintre acestea fiind într-adevăr foarte bine "camuflate".

img533 img534

img531 img532

Când trebuie să găsiţi diferenţele, aveţi de asemenea un timp limitat, şi vi se indică câte diferenţe mai aveţi de găsit. Cu click pe zona în care se găseşte un element în plus sau în minus, acesta este evidenţiat printr-un dreptunghi. Aveţi şi aici hint-uri şi de asemenea se numără click-urile greşite. La fiecare tablou sunt indicate titlul şi autorul. Cred că ceva mai multe informaţii, într-o scurtă lecţie de artă, nu ar fi deranjat şi ar fi putut fi utile. Nu ştiu ce va releva povestea până la final, rămâne să vedem.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Byby_skumpik spune:

    Soooper dragutz, imi place.

  2. Adina spune:

    Nu stiu ce fel de jocuri sunt astea dar nu imi plac deloc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *