Jocuri de vacanţă: Misterul Curcubeului


Vă propun să revenim în seria noastră de jocuri de vacanţă la unul de genul "3 pe o linie", şi anume Rainbow Mistery (comercializat tot de Big Fish Games). Jocul are două stadii: unul se desfăşoară în Rainbow Village, iar celălalt în Rainbow County. Eroina principală, Lily, trebuie să salveze bineînţeles lumea ei, parcurgând nivel după nivel. Fiecare victorie contribuie la reconstituirea satului sau a comitatului.

img27

Elementele jocului sunt flori de diverse culori. Puteţi alege între trei moduri de joc. Primul este modul relaxat, fără stresul cronometrului. Există piese cu fundaluri diferite, care vă aduc puncte mai multe sau mai puţine; piese hexagonale de anumite culori, pe care nu le puteţi lua decât atunci când faceţi peste ele o formaţie de flori de exact aceeaşi culoare. La anumite nivele puteţi câştiga diferite trofee, precum chei care deschid uşi, baghete magice, clopoţei care vă avertizează de apropierea pericolului şi alte piese speciale. Nivelul se termină când aţi adunat toate piesele hexagonale, sau când de exemplu aţi adus cheia în căsuţa cea mai de jos a coloanei, caz în care intraţi în posesia ei.

img28 img29

img30 img31

În modul contra-cronometru, scurgerea timpului este dată de o candelă care arde până când se termină lichidul din ea. Dacă nu aţi terminat nivelul în timp util, îl puteţi relua de la început. Modul duel nu este accesibil decât după ce aţi jucat cel puţin trei nivele din celelalte moduri. În acest din urmă mod luptaţi împotriva unui magician necunoscut, făcând pe rând câte o mutare, şi câştigă cel care acumulează mai multe puncte. Fiecare piesă are o anumită valoare, după cum se arată la Rules. Dacă nu aţi reuşit să faceţi mai multe puncte decât magicianul, puteţi relua nivelul respectiv. Dacă reuşiţi, aţi mai făcut un pas spre aflarea Misterului Curcubeului.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *