Jocuri de vacanţă: Maşinuţele rapide


Pentru pasionaţii de curse de maşinuţe, vă propun ca joc în seria noastră de vacanţă Moorhuhn Kart 2. Şi cred că dacă am spus "curse de maşinuţe", ştie toată lumea care este ideea jocului. Mai îmi rămâne să prezint puţin ambalajul în care vine "împachetată" această ideea în cazul jocului Moorhuhn Kart 2. Grafica nu este extraordinară, dar este atractivă şi simpatică, şi datorită varietăţii personajelor şi peisajelor. Puteţi alege să concuraţi cu mai multe personaje, între care cocoşul Lesshuhn, broscuţa Moorfrosch, omul de zăpadă, dovleacul de Halloween Pumpkin… Iar circuitele pe care se desfăşoară cursa pot avea loc în Egipt, pe timp de iarnă, pe o insulă, la o fermă… Sunt câteva circuite care apar inactive, probabil vor fi active după ce concuraţi mai mult şi mai şi câştigaţi.

img557

Manevrarea maşinuţei se face cu săgeţile stânga şi dreapta pentru schimbarea direcţiei, săgeată înainte pentru accelerare; mai puteţi avea nevoie de săgeată înapoi dacă aţi ieşit de pe pistă – nu veţi ieşi de tot din cursă, dar vă puteţi bloca puţin în vreun bolovan sau vreun stâlp, sau să cădeţi în apă. În varianta pentru un singur jucător, puteţi alege Time trial, practic un antrenament dar în care aveţi un concurent împotriva căruia parcurgeţi circuitul. Aveţi de făcut trei tururi de pistă, la sfârşitul cărora vi se afişează timpul înregistrat în fiecare tur. Puteţi alege de asemenea Championship, în care cursele se desfăşoară în patru locaţii diferite: două campionate sunt predefinite, unul este aleatoriu şi unul puteţi să îl definiţi dumneavoastră. Aici aveţi desigur mai mulţi concurenţi, şi pe drum puteţi culege diferite elemente care, activate cu tasta Spaţiu, vă ajută să prindeţi viteză mai mare, sau vă permit să aruncaţi cu bombe în ceilalţi concurenţi, să aruncaţi pe drum pete de ulei…

img559 img558

img560 img561

În versiunea pentru doi jucători, fiecare îşi poate selecta cu cine să concureze, şi ecranul se împarte în două, pentru a putea urmări ambii concurenţi. Unul este manevrat cu săgeţile, iar celălalt cu tastele W – în faţă, A şi S – stânga dreapta, D – spate. Şi aici aveţi posibilitatea de a face cursa împotriva la mai mulţi concurenţi, în campionate, ecranul fiind tot împărţit în două, fiecare jucător putându-şi urmări propria evoluţie pe pistă. Şi cu doi jucători şi în campionat în această versiune puteţi culege elemente speciale de pe drum, activarea lor făcându-se cu cele două taste Shift.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. fabian spune:

    Am auzit de joc la un prieten, m-am dus la el si m-am jucat pe joc si mi-a placut foarte mult si vreau sa il am si eu in calculator.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *