Jocuri de vacanţă: Peggle


Peggle Deluxe, jocul pe care vi-l propun astăzi pentru vacanţă l-am putea defini ca un fel de Pinball, dar, aş spune eu, mult mai simpatic. Aveţi un număr iniţial de 10 bile cu care trebuie să nimeriţi piesele din spaţiul de joc, de mai multe culori. Dacă le nimeriţi pe toate cele portocalii, aţi terminat nivelul. Cele albastre vă aduc doar puncte, şi eliminarea lor poate fi utilă pentru a vă elibera calea spre cele portocalii. Aleator apar piese roz, care îşi schimbă poziţia, şi vă aduc mai multe puncte. Dacă nimeriţi piesele verzi, beneficiaţi de puteri magice: bilă dublă, scor triplu, mai multe elemente portocalii eliminate deodată…

img581

Cu mouse-ul coordonaţi dispozitivul de tragere, şi cu click stânga trageţi. Cu click dreapta creşteţi viteza elementelor în mişcare de pe ecran, lucru util dacă vreţi o anumită aranjare mai avantajoasă a lor. Dacă faceţi peste 25.000 de puncte la o tragere, câştigaţi o bilă în plus. Dacă bila cade în dispozitivul care se plimbă în partea de jos a ecranului, atunci nu aţi pierdut-o. Grafica jocului este foarte atractivă: fundalurile spaţiului de joc, aranjarea pieselor – diferită la fiecare nivel, simpaticele personaje care vă călăuzesc. Jocul are suficiente inovaţii, elemente interesante care să vă menţină viu interesul.

img578 img579

img580 img582

Cu fiecare dintre cele zece personaje Maeştri la Institutul Peggle, jucaţi câte cinci nivele, pentru ca la sfârşitul tuturor nivelelor din Adventure să ajungeţi la rândul vostru Maeştri. La Quick Play puteţi alege să rejucaţi oricare nivel jucat la Adventure; la Duel puteţi juca împotriva calculatorului sau a altui jucător, trăgând pe rând şi câştigând cel care înregistrează mai multe puncte; iar Chalenge se activează după ce terminaţi Adventure, pentru alte 75 de nivele pentru avansaţi, la sfârşitul cărora ajungeţi Mare Maestru. Se pare că puteţi atinge un rang mai înalt de acesta, dacă eliminaţi toate elementele de pe tabla de joc la fiecare nivel – cam complicat totuşi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (8 evaluări, media: 4,38 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *