Jocuri de vacanţă: Magic Inlay


Văzând dragonul destul de înfricoşător care apare la lansarea jocului Magic Inlay, nu am putea ghici ce fel de joc este. Noroc că la Help se explică pe larg despre ce este vorba, înainte de a intra în jocul propriu zis – nu că nu v-aţi putea prinde şi din mers oarecum. Aveţi diverse forme mari pe care trebuie să le umpleţi cu "pietre preţioase", şi ele de diferite forme, care vin pe o bandă rulantă. Piesele pot fi rotite ca să se potrivească în spaţiile libere.

img42

Când umpleţi complet o anumită zonă, spaţiul de joc se deplasează şi apar alte forme de umplut. La sfârşitul fiecărui nivel apare câte o creatură fantastică ce vă cam pune beţe în roate, distrugând piesele de pe bandă sau de pe mozaicul deja format. Jocul este incitant, dar atenţie că în unele variante de joc este nevoie de o destul de bună orientare şi de rapiditate în luarea deciziilor de amplasare a pieselor. Dacă nu aveţi amuleta "No lose" sau dacă nu aţi ales nivelul Lite, atunci jocul se termină când se umple banda rulantă. Piesele pe care le consideraţi inutile pentru moment le puteţi pune pe o altă bandă, la Drop Section – câte una o dată -, şi ele vor reveni mai încolo.

img44 img46

img47 img48

Vă mai ajută uneltele speciale, limitate ca număr: ciocanul cu care puteţi sparge piesele de pe bandă, şi bagheta magică cu care puteţi umple spaţiul de joc dacă nu vă vin piesele dorite. Diferite figurine care apar lângă formele mari de umplut vă mai aduc abilităţi speciale: pasărea face ca toate piesele să aibă bonus-uri puncte, ciocane sau baghete; bomba face să explodeze toate piesele de pe bandă… Puteţi alege între trei "locuri" de desfăşurare a acţiunii: Tărâmul dragonilor, Valea fanteziei şi Insulele basmelor. Nu diferă doar creaturile care apar; diferă de asemenea formele pieselor, modalitatea de a le pune pe tablă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. alex spune:

  Imi place mult jocul acesta dar vreau sa-l si joc.

 2. pogreban spune:

  Va rog sa ma ajutati sa am acest joc Magic Inlay, incerc de mult timp, dar nu reusesc, chiar vreau sa-l cumpar. Multumesc si astept un raspuns.

 3. radu.capan spune:

  Ne pare foarte rau, dar nu avem de-a face cu vanzarea de jocuri. Scriem doar recenzii. Cu o carte de credit recunoscuta international veti putea insa, cred, sa cumparati online jocul.

 4. monalisa spune:

  Cel mai tare joc.

 5. olga spune:

  Imi place jocul, dar pacat ca nu-l pot juca.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *