De relaxare: Maimuţe şi pisici


În martie a.c. v-am prezentat jocul Bloons, care în curând a avut o continuare: More Bloons. Dacă nu vă amintiţi, vă ajut eu: o maimuţă trage cu săgeţi (probabil autorul nu ştia cum să îl facă pe Robin Hood) în baloane. Frumuseţea jocului consta în faptul că la fiecare nivel, cu un număr de săgeţi (mic) trebuia să spargi un număr de baloane (mare), iar în drum erau tot felul de obstacole. Iată că NinjaKiwi se întoarce cu Bloons Tower. Acest nou joc păstrează ideea cu maimuţa care trage în baloane, doar că pe fundalul clasicului TD (Tower Defense).

img49

Ca în orice variantă de TD trebuie să plasaţi "turnuri" (la început maimuţe) care să oprească atacatorii (aici baloane, în funcţie de culoare sunt mai periculoase sau nu). Aveţi un număr minim de baloane pe care puteţi să le lăsaţi să scape, după care jocul se încheie. Valurile de atacatori se pornesc doar când daţi click Dvs pe butonul Start Round. Dacă vă place genul s-ar putea să apreciaţi şi această variaţie.

Dacă acest joc este o adaptare a unuia clasic, am întâlnit astăzi un joc care pentru mine a fost original. Poate face parte dintr-un gen, dar eu unul nu îl cunosc. De fapt am avut nevoie de câteva minute până să reuşesc să mă prind cum funcţionează, cum mişc mâţa! Adventure of Cat presupune deplasarea unei pisici spre ţinta finală cu ajutorul unui băţ care se lungeşte şi cu care aceasta se poate deplasa. Sfat: trageţi cu mouse-ul în jos; când aţi ajuns în aer ţintiţi întotdeauna cu câţiva milimetri în direcţia opusă deplasării. Ei, dar cel mai bine veţi vedea chiar Dvs. Trăznit joc! Asta dacă nu vă va înfuria 😉 . Fizica, bat-o vina…

img50 img51


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *