Jocuri de vacanţă: Zidurile Ierihonului


Iată un joc îmbrăcat într-o povestire biblică. În The Walls of Jericho trebuie să distrugeţi un zid format din piese pătrate, pe care le puteţi trage pentru a forma linii de cel puţin trei piese, care dispar. Ideea e destul de cunoscută, nu? Dar o piesă poate fi trasă cât de departe doriţi, nu doar un pătrat, şi puteţi să o lăsaţi oriunde, chiar dacă nu se alcătuieşte acolo o formaţie de trei. Aceasta este doar o primă particularitate a jocului. Piesele speciale care apar din piesele roşii de pe zid vă permit, dacă faceţi formaţii de trei din ele, să distrugeţi de exemplu o coloană sau o linie întreagă.

img59

Noutatea cea mai mare o constituie discipolii pe care îi aveţi, care trec pe lângă zid şi care, dacă distrugeţi din zid, se opresc şi se închină sau cântă şi dansează. Dacă ritmul în care distrugeţi zidul nu este suficient de rapid, ei pleacă şi dacă rămâneţi fără nici un discipol pe ecran, jocul se termină. Provocarea este aşadar aceea de a-i ţine pe discipoli cât mai mult prin preajmă. Aceasta o puteţi face fie prin viteza de distrugere, care determină şi să mai intre alţii în ecran, fie cu ajutorul unor piese speciale. De exemplu, dacă distrugeţi piese cu… sandvişuri, apare un înger care le dă de mâncare, şi astfel stau mai mult. Dar sunt şi piese meteorit pe care dacă le distrugeţi îi speriaţi.

img61 img63

img62 img64

Pentru a distruge total zidul trebuie să faceţi o formaţie de trei chivoturi strălucitoare, pe care le primiţi treptat pentru distrugerea mai multor piese. Un indicator auriu din partea de sus a ecranului vă arată cât de aproape sunteţi de a primi un chivot. Şi când aţi distrus de tot zidul, primiţi puncte în plus pentru cât de mult discipoli aveaţi în acel moment pe ecran.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *