La CNet.ro acum un an: august 2006


Luna august a anului trecut a însemnat 45 de articole. Cel mai citit a fost cel dedicat wallpaper-urilor Vista reunite de Stephen Silber într-un cont Flickr. Imaginile sunt încă acolo aşteptându-vă pe cei interesaţi. Al doilea articol este despre un sit care vă permite să verificaţi viteza conexiunii la internet: după un an văd că au apărut multe servere din România care pot lua parte la teste (acum un an nu era nici unul!).

Cât priveşte "coada" primelor cele mai citite articole, antivirusul oferit de AOL în combinaţie cu Kaspersky a dispărut. Acum oferta este cred mult mai neinteresantă: AOL a făcut parteneriat cu McAfee, care nu are o faimă prea bună pe internet. Cât despre Writely (vezi articolul 10)… a dispărut de asemenea, fiind astăzi parte a elegantului şi funcţionalului serviciu Google Docs & Spreadsheets.

Dacă vreţi să vedeţi lista tuturor articolelor din luna august 2006 daţi click aici.

PS: În ultima zi a fiecărei luni vom include un top al celor mai citite articole de acum un an, o ocazie de a vă aminti articole mai vechi care au strâns un număr mare de lecturi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *