La cules de fructe cu yumsterii


Simpaticii yumsteri, ale căror pasiuni sunt fructele şi muzica, vă propun un joc – Yumsters – în care să îi ajutaţi să mănânce cât mai multe fructe, ca să adune bani pentru un concert. Yumsteri – un fel de viermi – de diferite culori ies din găuri săpate în pământ pentru a mânca fructe, fiecare de culoarea lui. Îi puteţi muta dintr-o gaură în alta şi îi puteţi pune să mănânce mai multe fructe odată – atenţie că fructele îngheaţă după un anumit timp, dar cu click pe ele le puteţi dezgheţa dacă nu sunt încă prinse de tot în gheaţă.

img76

Există două moduri de joc, unul în care înaintaţi nivel după nivel, strângând bani pentru instrumente muzicale şi participând la concerte, şi un altul, "Free play", în care deblocaţi nivel după nivel, tot mai dificile, putând apoi alege oricare dintre ele. În primul mod nivelul se încheie când aţi mâncat un anumit număr de fructe din fiecare fel, număr care vă este indicat în partea de sus a ecranului. În al doilea mod există o bandă de progres, şi aţi terminat nivelul când se umple aceasta. Pierdeţi nivelul dacă spaţiul de joc se umple de fructe, dar puteţi să reluaţi un nivel la care aţi eşuat – însă numai de un număr limitat de ori. În modul "Free play", de exemplu, şi dacă aţi pierdut la un moment dat, nivelele jucate rămân deblocate, şi puteţi relua de unde doriţi, atâta că nu mai aveţi punctajul acumulat.

img78 img79

img80 img81

Yumsterii sunt împiedicaţi în misiunea lor de gândaci care îi sperie, de alţii care le îngheaţă mai repede fructele, de fluturi care nu îi lasă să mănânce un anumit fruct. Cu click pe insecte le alungaţi. Dar yumsterii pot de asemenea să culeagă diferite bonusuri care îi ajută: viteză mai mare; punctaj dublu; spray care elimină insectele; ploaie care dezgheaţă toate fructele; bombe; bonusuri care fac toate fructele de aceeaşi culoare sau care elimină toate fructele de o anumită culoare; bonusuri care le permit să se îndoaie pentru a ajunge la mai multe fructe; şi bonusul "super yumster", care permite unui yumster să mănânce deodată fructe de diferite culori. Primiţi de asemenea "Multiple bonus" dacă la un moment dat toţi yumsterii mănâncă deodată din fructe.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *